Carvajal s’uneix a la plaga de lesions que afecta el Madrid

Carvajal s’uneix a la plaga de lesions que afecta el Madrid

sergio r. viÑAs

1
Es llegeix en minuts
sergio r. viÑAs

No li van gaire bé les coses a Carlo Ancelotti. Dani Carvajal també s’ha lesionat i no podrà jugar més aquest any. Una «lesió al múscul soli de la cama esquerra» és la causant de l’enèsim contratemps físic que pateix el Reial Madrid aquesta temporada.

El lateral espanyol veu frenada la seva temporada quan es trobava en un dels millors moments de la seva carrera esportiva, en què fins i tot havia marcat ja dos gols, una cosa que només havia aconseguit una vegada en la seva carrera fins ara.

Tot i que el Reial Madrid no ha comunicat un temps de baixa estimat, seguint la seva tònica habitual i assenyalant que el jugador està «pendent d’evolució», la previsió és que Carvajal hagi d’estar fora d’acció durant almenys tres setmanes, just quan arrenca l’aturada nadalenca.

El torn de Lucas Vázquez

El defensa es va lesionar dissabte, en el partit davant el Granada, guanyat pels blancs gràcies als gols de Brahim i Rodrygo. El 2 va ser titular, però es va quedar al vestidor després del descans, i va ser substituït per Lucas Vázquez, el seu relleu natural i qui haurà de jugar els pròxims partits.

Notícies relacionades

Carvajal es perdrà les visites al Betis (diumenge) i a l’Union Berlín (dimarts 12), el partit contra el Vila-real al Bernabéu (diumenge 17) i l’últim partit de l’any a Mendizorroza contra l’Alabès (dijous 21). En el millor dels casos, podria estar recuperat per a l’estrena de l’any a Chamartín davant el Mallorca (dimecres 3 de gener), tot i que l’objectiu és que estigui a punt per a la semifinal de la Supercopa contra l’Atlètic (dimecres 10).

La lesió de Carvajal se suma a les de Courtois, Militao, Tchouaméni, Camavinga, Vinícius i Güler. Modric encara està a la infermeria, tot i que podria estar llest per a aquest diumenge, mentre que el porter Kepa ja va estar dissabte a la banqueta, durant el que es presumeix últim partit de Lunin com a porter titular.