Marc Márquez torna al quiròfan: operació al braç dret

ALEJANDRO CERESUELA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Només un dia després de pujar a la seva nova Ducati, Marc Márquez ha tornat a passar pel quiròfan. Una operació al seu malmès braç dret que ha agafat per sorpresa el món del motor.

Ha sigut el mateix Márquez el que ha anunciat la intervenció a les xarxes socials. «En la segona part de la temporada he estat patint de la síndrome compartimental al braç dret. Aquest matí hem solucionat el problema amb l’equip del doctor Ignacio Roger de Oña amb l’objectiu d’estar a punt per al 2024!», ha anunciat el pilot de Cervera. A la fotografia apareix amb el braç embenat, ja a casa, però somrient.

La síndrome compartimental és una lesió molt comuna en els pilots de MotoGP per la força que han de fer amb els braços. És una afecció que implica un augment de la pressió en un compartiment muscular, que pot afectar nervis, músculs i el flux sanguini. El seu tractament varia segons el grau d’afectació. Però tal com ha assegurat el de Cervera, estarà recuperat per a l’arrencada de la temporada 2024.

El millor comiat possible

Notícies relacionades

Malgrat arrossegar aquesta molèstia durant gran part de la segona meitat de la temporada, Márquez ha aconseguit acomiadar-se d’Honda de la millor forma possible, gràcies al seu podi al Gran Premi del Japó, on va ser tercer, a més d’obtenir la tercera posició en l’última carrera a l’esprint de la temporada, a València.

La notícia ha saltat només un dia després de provar la seva nova Ducati, en el que va ser el seu primer test amb l’equip Gresini Racing a València, on va demostrar que la temporada que ve podrà ser a les posicions de dalt per lluitar contra els millors.