GIRONA FC

Míchel es confessa a Valdano: «Li vaig dir a la meva dona: ‘Porta’m a l’hospital, que em moro’»

Míchel es confessa a Valdano: «Li vaig dir a la meva dona: ‘Porta’m a l’hospital, que em moro’»

Afp

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Míchel, l’entrenador del Girona, va revelar en una entrevista al programa ‘Universo Valdano’ el profund malestar que va experimentar després d’un èxit amb el Rayo Vallecano, l’equip en què va forjar la seva carrera com a jugador i va iniciar la de tècnic: «Vaig tenir un atac d’ansietat. Després d’ascendir, d’aquesta pressió que tens... Va ser ascendir i esfondrar-me. Me’n vaig anar de vacances i a la meva dona li vaig dir: ‘Porta’m a l’hospital, que em moro’».

Míchel, a l’entrevista feta a Girona, confessa a Valdano que durant bastant temps va necessitar ajuda professional per seguir endavant: «Vaig estar tres anys amb el psicòleg, amb el psiquiatre i a poc a poc ja vaig visualitzant i mecanitzant molt els meus pensaments».

En aquest sentit, l’entrenador del Girona assegura que aquesta ajuda que va rebre en aquell moment l’ha ajudat a preparar-se si té episodis similars: «Ara tinc les meves eines perquè no em torni a passar».

Felicitat a Girona

Notícies relacionades

En aquesta xerrada amb Valdano, Míchel considera que el bon ambient de treball és fonamental per a la salut mental i per desenvolupar adequadament la seva comesa, una cosa que, emfatitza, té al Girona: «Tinc una capacitat de poder estar centrat en la meva feina. No tinc problemes amb la premsa, no tinc problemes amb l’afició. La direcció està 100% d’acord; la direcció esportiva, més. Això com a entrenador és salut».

Sobre el bon rendiment del Girona a la Lliga, Míchel no pot evitar sentir-se molt satisfet: «És merescut i tinc la sensació que l’equip té resposta, ànima, personalitat... Tenim clar el que volem fer».