Investigació en curs

El Barça «investigarà» els eventuals insults racistes a Vinícius

El Barça «investigarà» els eventuals insults racistes a Vinícius

JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
EFE

El Barcelona va anunciar a les seves xarxes socials que «investigarà qualsevol insult racista» que hi hagi hagut en el clàssic, en què LaLiga està investigant el comportament d’aficionats contra el brasiler Vinícius Junior.

«El FC Barcelona sempre defensarà els valors del futbol i l’esport com el respecte al rival i per això investigarà qualsevol insult racista que hi hagi pogut haver aquesta tarda durant el partit contra el Reial Madrid», va publicar el conjunt barcelonista en el seu compte oficial de la xarxa ‘X’.

L’última jornada Vinícius va ser víctima d’un acte racista a l’estadi Ramón Sánchez-Pizjuan i el Sevilla va identificar amb rapidesa un aficionat que li va fer gestos al jugador, i el va expulsar immediatament del partit.

Al final del partit

Notícies relacionades

A Barcelona, els incidents que s’investiguen van tenir lloc en els últims instants del partit, quan Vinícius va ser substituït i es va encarar amb la grada. Ancelotti va anar a buscar el seu jugador per evitar qualsevol tipus de problema.

LaLiga va confirmar els insults racistes a l’estadi olímpic Lluís Companys. «LaLiga ha estat treballant des del primer moment en la identificació de les persones que han proferit insults racistes i interposarà la pertinent denúncia, com fa sempre. S’està coordinant amb els Mossos d’Esquadra i el FC Barcelona», va confirmar en una publicació a les xarxes

Temes:

Racisme