DISSABTE, 16.15 H.

Xavi maneja les reaparicions de Lewandowski, De Jong i Raphinha en el clàssic

Cinc dels sis lesionats (excepte Sergi Roberto) reapareixen en l’entrenament

Xavi maneja les reaparicions de Lewandowski, De Jong i Raphinha en el clàssic

JOSEP LAGO / AFP

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Koundé, De Jong, Pedri, Lewandowski i Raphinha. Cinc dels sis lesionats han sortit al camp d’entrenament en l’última sessió abans del clàssic. Ha faltat Sergi Roberto, que es dedueix que està descartadíssim per a la cita. Però l’aparició dels altres cinc abona l’optimisme dels culers de poder presentar l’onze més pròxim al considerat com a titular.

De Jong i Lewandowski van patir lesions articulars, tots dos als turmells; han consumit més de cinc i més de tres setmanes, respectivament, de convalescència. Podrien reaparèixer sense risc a patir una recaiguda tret que rebessin cops a les mateixes zones afectades i les molèsties serien esmenables amb una protecció especial i analgèsics. També és articular la de Koundé, però també és el més recent (dissabte es compleixen 20 dies), al genoll.

Notícies relacionades

Les de Pedri i Raphinha són musculars, com la de Sergi Roberto, que va caure a Granada després de Koundé, i el risc de recaiguda és més alt, a més que allargaria molt un nou període de rehabilitació.

Pedri és el lesionat més antic i qui presumptament hauria d'estar més a prop de la tornada, però el silenci i el temps transcorregut donen a entendre que «la lesió» que va patir al recte anterior de la cama dreta era de consideració o s’ha produït un contratemps que s’ha ocultat. A aquest mateix múscul ja es va lesionar Pedri la temporada passada, i de febrer a juny només va jugar cinc partits.