Gol de rècord

Vídeo | L’emocionant reacció de la família de Marc Guiu a l’històric gol del jove davanter del Barça

Vídeo | L’emocionant reacció de la família de Marc Guiu a l’històric gol del jove davanter del Barça

JOSEP LAGO / AFP

1
Es llegeix en minuts

Poc més de mig minut, tot just 33 segons. Va ser tot el temps que va necessitar Marc Guiu després de saltar al camp en el seu debut amb el primer equip del Barça per marcar un gol que donava els tres punts al conjunt blaugrana en un sofert xoc contra l’Ahletic que semblava condemnat a acabar amb 0-0 i, per descomptat, el consagrava com la irrupció golejadora més fulgurant en tota la història del conjunt barcelonista.

Va ser llavors, en el minut 79 de partit, quan tota la grada de l’Estadi Olímpic esclatava d’alegria per la importància de la victòria i es fregava els ulls per la històrica aparició d’una nova joia de la Masia. Alegria desencadenada entre l’afició, però amb menció especial per a la família del jove que va assistir al debut del robust davanter de 17 anys i va festejar el gol amb incontenible eufòria.

Notícies relacionades

Al pare, la mare i la germana ja els va costar contenir l’emoció al veure’l saltar sobre la gespa substituint Fermín, aliens encara a la picada d’ullet del destí que tindria aquest davanter nascut a Granollers. El pare, el Manel, va mostrar la seva eufòria a l’atendre els micròfons d’Atresmedia, quan li van preguntar si era una de les persones més felices de l’estadi.

«Segur que sí. De les més felices sens dubte. No podíem esperar ni en els millors somnis un debut com aquest, el debut somiat de qualsevol futbolista,» va dir Manel Guiu. 

Temes:

Montjuïc Futbol