EL CATALÀ TÉ LA SEVA CAIGUDA NÚM. 23

«Ja s’acaba, només queden cinc curses», diu Márquez, fart del seu Honda

Amb un puntet d’ironia, sí, però convençut que ha pres la decisió correcta, Marc Márquez ha tornat a lamentar avui, després de caure al GP d’Indonèsia, que no entén per què se’n va a terra quan no estava forçant

«Ja s’acaba, només queden cinc curses», diu Márquez, fart del seu Honda

ALEJANDRO CERESUELA

2
Es llegeix en minuts
Emilio Pérez de Rozas
Emilio Pérez de Rozas

Periodista

ver +

«Ja s’acaba. Només queden cinc carreres. ¡23 caigudes! ¿no?» El pilot català Marc Márquez (Honda), que ja ha anunciat que, la temporada vinent, correrà amb una Ducati ‘Desmosedici’ de l’equip italià Gresini Racing Team, desencisat, no només pel comportament de la seva Honda, sinó per l’escàs futur que creu tenir a l’equip japonès, ha confessat avui, davant els micròfons d’Izaskun Ruiz, de DAZN, que comença a estar fart de com es comporta la seva moto en carrera «ja que no t’avisa i te’n vas a terra».

Márquez va confessar que «el pitjor de tot és que mires la telemetria i, sí, d’acord, pot ser que sigui un error meu, però no havia fet res que no fes en les voltes anteriors. És a dir, jo admeto i entenc que la moto et tiri quan t’estàs embalant, com em va passar ahir, dissabte, en la cursa a l’esprint, però no entenc que em tiri quan ni tan sols estic apressant-me com ha passat avui».

«Entenc i admeto que la moto em tiri quan m’estic embalant, però és que avui no m’estava embalant i m’ha tirat igual»

Marc Márquez

Pilot de l’equip Repsol Honda

Notícies relacionades

«Aquest gran premi ha sigut diferent dels anteriors, hem anat de més a menys, mentre que abans anàvem de menys a més. A l’Índia, em vaig animar, vaig acabar amb molt bones sensacions, et veus amb bones sensacions, et vas animant però, al final. apareixen els problemes de sempre», va continuar comentant Márquez, que avui ha sumat la seva caiguda 23 de la temporada, cosa que mai ha sigut problema per guanyar curses i fins i tot el títol, ja que el pilot de Cervera (Lleida) ha guanyat més d’un títol de MotoGP, caient més de 20 vegades en aquest curs.

«El que toca és, de nou, tornar a fer un pas petit enrere. No hi ha cap altra opció. Tornar a la ‘manera Silverstone’ i acabar carreres. Insisteixo, avui he caigut pilotant serè, sense tensió i he caigut sense saber com. La moto no avisa i se me n’ha anat del davant, sense poder reaccionar», insisteixo el vuit vegades campió del món. «Així que, repeteixo, el que toca és pilotar per acabar i esperar que, en els dos o tres circuits que m’agraden d’aquest final de Mundial, poder fer un millor paper».