Futbol

Suspès el PSG-Reims femení pel llançament de focs artificials al camp

Suspès el PSG-Reims femení pel llançament de focs artificials al camp
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El PSG - Stade Reims, de la quarta jornada de la Primera Divisió femenina francesa, va haver de ser suspès pel llançament de focs artificials sobre el terreny de joc, que impedien el desenvolupament normal del partit. Pel que sembla l’anòmala situació va poder ser ocasionada per diversos veïns pròxims a l’estadi, tot i que la policia no ha donat una versió oficial dels fets.

El partit es disputava a l’estadi Léo-Lagrange, de Poissy, i es va suspendre definitivament després que la Comissió de Disciplina de la lliga, reunida d’urgència, avalués si les futbolistes podien tornar al camp i si es donaven les mesures necessàries perquè el joc es desenvolupés amb normalitat.

Notícies relacionades

Segons va informar ‘L’Équipe’, en el primer temps ja hi va haver llançament de petards que, no obstant, no van causar cap alteració en el partit. En el segon, tot just tornar dels vestidors, una sèrie de focs artificials van ser llançats al terreny de joc i les jugadores, incrèdules amb la situació, van abandonar el camp de forma immediata. Després de l’ensurt inicial, les jugadores del Reims estaven disposades a seguir el partit, mentre que el seu rival apostava per la suspensió.

Els fets van tenir lloc coincidint amb l’activació de l’estat d’alerta a França després que un jove d’origen txetxè assassinés divendres un professor a Arràs, al nord del país.

Temes:

PSG