ACTUALITAT BLAUGRANA

Laporta perd el director d’explotació de l’Espai Barça, Àlex Barbany, enmig de les obres del Camp Nou

Laporta perd el director d’explotació de l’Espai Barça, Àlex Barbany, enmig de les obres del Camp Nou
1
Es llegeix en minuts
Albert Guasch
Albert Guasch

Periodista

ver +

Àlex Barbany, director executiu de l’Espai Barça, abandonarà el FC Barcelona a finals d’aquest mes de setembre en plenes obres de remodelació del Camp Nou. Així ho ha comunicat l’entitat barcelonista, que no explica les raons de la marxa del màxim responsable d’explotació de les instal·lacions en fase de reforma profunda.

És la segona marxa de pes dins de l’Espai Barça en poc temps. Anteriorment se’n va anar Jordi Llauradó, directiu responsable, poc després que s’anunciés la contractació de l’empresa turca Limak per portar a terme la mastodòntica reforma de l’Estadi.

Notícies relacionades

Barbany es va incorporar al club el 2021, amb el retorn de Laporta al poder, en l’àrea comercial com a director d’ingressos, fins que el març del 2022 va assumir la responsabilitat a l’Espai Barça.

Barbany va ser director general d’Intu a Espanya fins al desembre del 2019. Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses i MBA per ESADE, ha estat tota la seva carrera professional lligat al sector immobiliari. Va treballar durant 17 anys a la consultora immobiliària Cbre España, càrrec que va abandonar el 2017. Aquell mateix any va ser contractat per Intu, exercint de director general de l’empresa britànica a Espanya durant dos anys i mig.