L’exàrbitre Estrada Fernández denuncia Rubiales per la presumpta desviació d’1,9 milions d’euros
1
Es llegeix en minuts

L’exàrbitre Xavier Estrada Fernández ha presentat aquest dimecres una denúncia contra el president suspès de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Luis Rubiales, per presumptament desviar 1.921.280 milions d’euros destinats a sous d’àrbitres.

La denúncia davant el Consell Superior d’Esports (CSD), consultada per Europa Press, també acusa el secretari general de l’RFEF, Andreu Camps; el president del Comitè Tècnic d’Àrbitres (CTA), Luis Medina Cantalejo, i el seu antecessor, Carles Velasco Carballo, que va estar al càrrec fins al 22 de novembre del 2021.

 A més, Estrada Fernández, àrbitre que també va denunciar el cas Negreira, ha demanat l’adopció de «mesures provisionals» a fi que se suspengui en els seus càrrecs i funcions els denunciats.

Notícies relacionades

«Desitja reiterar, una vegada més, la seva decidida voluntat de defensar la integritat esportiva i transparència del futbol, en tots els seus àmbits i manifestacions», afegeix la denúncia.

Rubiales ha sigut suspès del seu càrrec després del petó forçat a la jugadora de la selecció espanyola Jenni Hermoso en l’entrega de premis del Mundial 2023 i, després que diverses persones i institucions el denunciessin, la Fiscalia de l’Audiència Nacional va obrir diligències d’investigació a l’entendre que podria ser constitutiu d’un delicte d’agressió sexual.