FUTBOL SALA

Ferrao es torna a trencar el tendó d’Aquil·les i passarà pel quiròfan

El pivot brasiler blaugrana ja es va haver d’operar del mateix tendó d’Aquil·les el 2019

Ferrao es torna a trencar el tendó d’Aquil·les i passarà pel quiròfan

TWITTER / @Ferrao11futsal

1
Es llegeix en minuts

El FC Barcelona de futbol sala ha comunicat que Ferrao pateix una ruptura parcial del tendó d’Aquil·les del turmell esquerre i que haurà de passar pel quiròfan en els pròxims dies per resoldre la seva lesió. Una vegada sigui operat, el club blaugrana oferirà el temps de baixa estimat de Ferrao, però tot apunta que es perdrà bona part de la temporada.

Segons informa l’equip blaugrana en un comunicat, Ferrao «es va enganxar el peu tot sol en una jugada fortuïta en l’entrenament d’aquest dijous».

El pivot brasiler del Barça ja es va haver d’operar del mateix taló d’Aquil·les el novembre del 2019. Llavors Ferrao va estar entre cinc i sis mesos de baixa recuperant-se de la lesió que va patir al taló d’Aquil·les.

Notícies relacionades

Tot i així, durant la temporada passada l’estrella brasilera ja va haver d’estar tres mesos sense jugar mentre se sotmetia a un tractament per solucionar unes molèsties al mateix taló d’Aquil·les.

Una notícia terrorífica que es converteix en un malson repetit per al Barça. El conjunt blaugrana perd el seu principal golejador, que s’afegeix a la baixa de Sergio Lozano, lesionat al lligament encreuat anterior del genoll dret des de l’abril.