Alèxia, al Mundial: escoltar el cos i autogestió

La migcampista del Barça va començar a la banqueta en el debut d’Espanya al Mundial i va jugar 14 minuts

La clau del seu retorn rau a dosificar els entrenaments i els partits i anar a poc a poc, segons li demana el cos

Alèxia, al Mundial: escoltar el cos i autogestió
1
Es llegeix en minuts

Malgrat haver estat gairebé un any a la infermeria, Alèxia Putellas és un dels màxims reclams del Mundial, no només des del punt de vista esportiu sinó també de màrqueting. Tothom està pendent de cada pas que fa.

Des que va tornar de la lesió el 30 d’abril va jugar un total de 120 minuts amb el Barça, ja que al club blaugrana tenien un pla amb el seu retorn i va ser executat al mil·límetre.

Després de ser titular en els dos primers amistosos amb Espanya, frenada en sec. Unes petites molèsties van fer saltar les alarmes, tot i que és normal en un procés de recuperació així. I, des d’aleshores, «l’estem tractant amb delicadesa perquè estigui en les millors condicions», en paraules de Vilda.

Notícies relacionades

La clau rau a escoltar el seu cos. Ella millor que ningú, assessorada pel seu fisioterapeuta de confiança i l’‘staff’, sap fins on pot arribar. Així, ha dosificat la seva participació en els entrenaments i, també, en el debut.

Contra Costa Rica, Alèxia va començar a la banqueta i va disputar 14 minuts, en els quals va deixar detalls de qualitat, tot i que «va espantar» alguns presents perquè va interrompre l’escalfament. Està perfectament, però sap que és un procés llarg i que ha d’anar a poc a poc.