FUTBOL

El PSG de Luis Enrique recompra Xavi Simons

El PSG de Luis Enrique recompra Xavi Simons
1
Es llegeix en minuts
EFE

El París Saint-Germain va exercir l’opció de recompra del mitjapunta internacional neerlandès Xavi Simons, que va abandonar aquest diumenge la concentració del PSV Eindhoven a Àustria per incorporar-se a la disciplina del conjunt entrenat per Luis Enrique Martínez, segons va anunciar el comunicat del club de l’Eredivisie.

El jove futbolista de 20 anys, sorgit del planter del Barcelona, va sortir del conjunt parisenc l’estiu passat, traspassat al PSV, amb el qual ha sigut «part fonamental de l’equip dirigit per Ruud van Nistelrooij», segons va remarcar el mateix club.

Ha disputat 49 partits, ha marcat 19 gols (va ser el màxim artiller el curs passat de la competició als Països Baixos), ha fet nou assistències i s’ha proclamat campió de la Copa i la Supercopa del seu país.

Opció de sortir cedit

Notícies relacionades

Debutant a més en un Mundial, el 3 de desembre del 2022 a Qatar, ara retornarà al París Saint Germain, on va jugar cinc anys anteriorment entre les categories inferiors i el primer equip, amb el qual va disputar onze xocs al llarg de dues campanyes (2020-21 i 2021-22), tot just tres de titular, sense cap gol i amb una assistència, abans d’anar-se’n al PSV.

Segons informa ‘L’Équipe’, Simons, pel qual el PSG ha pagat 6 milions d’euros per a la seva tornada al club, firmarà ara un contracte per quatre cursos amb el París Saint-Germain, tot i que encara queda per determinar si seguirà a l’equip per a aquesta campanya o sortirà cedit al Leipzig, tercer de la Bundesliga alemanya.

Temes:

PSG Luis Enrique