Triomf brillant (2-5)

El Barça guanya la Lliga a Jaén amb una remuntada de campió

El Barça guanya la Lliga a Jaén amb una remuntada de campió

FCB

1
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

El Barça de futbol sala aspirava a repetir la sèrie triomfal de l’equip de bàsquet, que es va emportar la Lliga aquesta setmana amb un 3-0 contra el Madrid, i ho va aconseguir amb una remuntada de campió. Lluny d’acoquinar-se per la caldera de l’Olivo Arena, l’equip de Jesús Velasco va demostrar el seu talent per superar un partit que es va torçar al començament. És el setè títol de la secció, el primer certificat amb un 3-0 en la final.

Les victòries del Palau en el primer (3-2) i el segon (5-2) duel van tenir continuïtat a Jaén. Ningú ho hauria dit veient l’inici de l’enfrontament. El Jaén, animat per la marea groga de la seva pista, va començar amb més intensitat i es va avançar per la via ràpida amb dos gols de Renato gairebé consecutius, el primer després d’un error de Dídac en un xut d’Espíndola (m. 6) i el segon després d’un fantàstic cacau amb l’esquerra (m. 7).

Vendaval blaugrana

Notícies relacionades

Sergio González va retallar distàncies tot just començar la segona part (m. 21) i Dyego va posar les taules amb un toc suau (m. 28). Segons després va ser expulsat el porter local per tocar la pilota amb les mans fora de l’àrea i es va desencadenar el vendaval blaugrana.

Matheus (m. 29), Ferrao (m. 30) i Catela (m. 31) van segellar una victòria que certifica el ple històric de lligues del Barça amb èxits en totes les seves seccions (futbol masculí i femení, bàsquet, handbol, hoquei patins i futbol sala), una cosa que no havia passat mai en la història. 

Temes:

Futbol sala