Ingressos

‘The New York Times’ revela el contracte milionari de Messi amb Aràbia

‘The New York Times’ revela el contracte milionari de Messi amb Aràbia
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després de la confirmació de la seva marxa a l’Inter de Miami, continuen sortint nous detalls dels compromisos comercials i publicitaris de Lionel Messi. Segons ‘The New York Times’, l’astre argentí va firmar un lucratiu acord amb l’autoritat turística de l’Aràbia Saudita el 2021 per promocionar el país.

En els detalls del contracte revelats pel diari nord-americà s’especifica que l’exjugador del Barça i del PSG podria rebre fins a 25 milions de dòlars (uns 23 milions d’euros, al canvi actual) en tres anys per actuar com una mena d’ambaixador de la indústria turística de l’Aràbia Saudita.

En l’acord, l’astre argentí es compromet a publicar a les xarxes socials els seus viatges a l’Aràbia Saudita. Només a Instagram, Messi té 472 milions de seguidors.

«Si veniu a veure’ns al Mundial i voleu viure una autèntica experiència d’Aràbia, ¡no et perdis tot el que està passant a Saudita!», va escriure Messi en un post d’Instagram marcat com a col·laboració de pagament amb Visit Saudi des del 7 d’octubre del 2022.

Notícies relacionades

Amb aquest acord, Messi també té prohibit dir res que pugui «entelar» la imatge de l’Aràbia Saudita, segons informa ‘The New York Times’, que detalla altres ‘perles’ del contracte: uns 2 milions de dòlars (1,83 milions d’euros) per fer unes vacances familiars anuals de 5 dies al país o dues vacances anuals de tres dies cadascuna. El govern saudita pagarà les despeses de viatge de Messi i de fins a 20 membres de la seva família i amics, segons el mitjà.

Messi també ha de promocionar l’Aràbia Saudita en el seu compte de xarxes socials, participar en la campanya turística del país i portar a terme obres caritatives i aparicions com a convidat. Per cada obligació es paga uns 2 milions de dòlars, d’acord amb el mitjà nord-americà.