FUTBOL

José María García acusa el Reial Madrid de manipular un partit durant el mandat de Lorenzo Sanz

José María García acusa el Reial Madrid de manipular un partit durant el mandat de Lorenzo Sanz

MOVISTAR PLUS+

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El veterà periodista José María García va revelar ahir en el programa ‘Herrera en COPE’ que el Reial Madrid es va vendre en un partit al Bernabéu durant el mandat de Lorenzo Sanz.

En l’entrevista amb Carlos Herrera, en què va presentar el seu nou documental ‘Supergarcía’, de Movistar Plus+, el periodista va assegurar que «aquestes dues notícies que no he volgut donar i no donaré no són a la caixa forta. No fa falta que siguin a la caixa forta. En aquesta caixa forta hi ha una cinta gran, grandíssima, amb tota la pel·lícula d’un partit a l’estadi Santiago Bernabéu que es va vendre, i els que van portar i es van endur els diners van ser els fills del president», va afirmar el periodista.

«¿El president d’ara?», va preguntar Herrera.

«No... el de llavors», va contestar breu García.

«¿I això ho havies explicat abans?», va insistir el conductor d’‘Herrera en COPE’.

Notícies relacionades

«No... Però ho explico ara amb tots els detalls que vostè vulgui. El Reial Madrid es ven. No era el Reial Madrid. Era el segon equip del Reial Madrid, el Castella. Sent president el senyor Lorenzo Sanz, que en pau descansi», va aclarir García.

El periodista va més enllà i assenyala directament els responsables de la suposada operació: «Els que van portar i es van endur els diners eren els fills del president de llavors. Va ser en un partit del seu segon equip, el Castella». Segons José María García, un d’aquests fills del president Sanz podria ser Fernando Sanz, el director de Desenvolupament de Negocis Internacionals de la Reial Federació Espanyola de Futbol.