Remuntada èpica

Congregació culer a Canaletes per celebrar la segona Champions del Barça

  • El Barça reconquista la corona i aixeca la segona Champions

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

El FC Barcelona s’ha emportat aquest dissabte la segona Champions League femenina de la seva història. Ho ha fet després de remuntar contra el Wolfsburg per aconseguir imposar-se per 3-2 a Eindhoven, la seu de la final. Davant aquesta gesta, la resposta de l’afició culer no s’ha fet esperar. Amb prou feines uns minuts després que la capitana Alexia Putellas aixequés al cel l’anhelat títol europeu, han començat a arribar a Canaletes els primers aficionats blaugrana.

A mesura que han anat passant els minuts, l’emblemàtica font barcelonina ha anat rebent una multitud de persones que avui celebren el triomf del conjunt dirigit per Jonatan Giráldez.

Cita amb la història

A falta de saber-se encara la programació completa de les celebracions i els seus horaris, el FC Barcelona ja ha anunciat que hi haurà una recepció institucional de les campiones al Palau de la Generalitat i l’Ajuntament de Barcelona. «Les jugadores i el cos tècnic del primer equip de futbol femení, el president i representants de la junta directiva aniran a l’acte d’homenatge, que començarà aquest diumenge a les 18.00 hores al Palau de la Generalitat», han comunicat des del club.

Notícies relacionades

Està previst que l’equip arribi amb autocar fins a la confluència de la Via Laietana amb la plaça de l’Àngel i faci a peu el tram final fins a la plaça de Sant Jaume pel carrer Jaume I. L’entrada a la plaça Sant Jaume per a l’afició es farà exclusivament pels carrers Jaume I, Ferran i del Bisbe, deixant els altres accessos a la plaça com a vies d’evacuació i per als equips d’emergències.

Les celebracions comptaran amb la presència de les jugadores i l’staff tècnic, així com el president Laporta i la junta directiva. També hi seran l’alcaldessa en funcions de la capital catalana, Ada Colau, el president Pere Aragonès, la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, i la secretària general de l’Esport i de l’Activitat Física, Anna Caula. Està previst que els actes de celebració durin fins a les 19.45 hores.