La ‘Final Four’ d’Eurolliga

El Barça recupera Vesely per a Kaunas i el Madrid descarta Poirier

El Barça recupera Vesely per a Kaunas i el Madrid descarta Poirier

ACB photo

1
Es llegeix en minuts
Luis Mendiola
Luis Mendiola

Periodista

ver +

Els somriures han tornat al vestidor del Barça. Jan Vesely va poder reincorporar-se als entrenaments del Barça i formarà part de l’expedició blaugrana que aquest dimecres viatjarà a Kaunas per disputar la Final Four de l’Eurolliga, a la recerca de la tercera corona en la història del club. «Avui ha pogut unir-se al grup», va explicar Jasikevicius, feliç per incorporar una peça clau en els seus esquemes. El pivot txec, de 2,11 i 33 anys, va ser determinant en l’encreuament de ‘play-off’ davant Zalgiris amb 14,7 punts i quatre rebots, i és un dels jugadors de la plantilla que ja sap el que és aixecar el títol europeu. Ho va fer amb Fenerbahçe el 2017, juntament amb el també blaugrana Nikola Kalinic.

La presència de Vesely, que es va retirar divendres passat al Palau davant l’Obradoiro per un dolor lumbar agut i va causar baixa diumenge a Vitòria, resultarà fonamental per imposar-se en la batalla interior de la semifinal davant el Madrid, que aquest dimecres també va confirmar l’absència del pivot Vincent Poirier, que se suma a la del sancionat Yabusele i la del lesionat Deck, cosa que deixa en una teòrica situació d’inferioritat els madridistes, malgrat la presència del gegant Edy Tavares, elegit millor defensor de la competició.

Notícies relacionades

 «Mirarem de suplir-los com puguem i refer-nos d’aquestes baixes. Forma part del joc refer-se de les absències, però és veritat que ocupen el mateix lloc de Mirotic i veurem què se’ns acut. No és fàcil ni amb ells defensar-lo. Comptem amb l’energia de l’equip i amb altres jugadors», va comentar el tècnic madridista Chus Mateo, que tot i així va llançar un missatge optimista. «Anem a Kaunas amb molta il·lusió de ser campions, tot i que òbviament sabem de la dificultat. No som tontos. Hi ha tres equips més que també han merescut ser-hi. Estem amb forces, amb ganes i energia», va afegir en el ‘media day’.

El pivot blaugrana Sertac Sanli va augurar «una gran batalla» davant Tavares. «L’han nomenat el millor defensor de l’any a l’Eurolliga i serà un gran repte per a tothom. Sé com jugar amb ell i ell contra mi. Segur que prepararan una cosa diferent i hem d’estar llestos per a tot», va afirmar.