Kings League

Piqué anuncia una nova norma en la prèvia de la ‘final four’ de la Kings League

  • La polèmica en el partit entre El Barrio i Ultimate Móstoles en els quarts de final ha fet parlar molt en la roda de premsa prèvia a la ‘final four’

Piqué anuncia una nova norma en la prèvia de la ‘final four’ de la Kings League
2
Es llegeix en minuts

Gerard Piqué ha anunciat una nova norma del reglament de la competició en la roda de premsa prèvia de la ‘final four’ del Camp Nou. La polèmica de l’estratègia utilitzada pels jugadors d’El Barrio, durant el període de 2 contra 2 en el partit contra l’Ultimate Móstoles, ha provocat la reacció de la competició.

«El Barrio ha jugat brut, semblava que estiguessin jugant a les cartes, la gent els ha xiulat», ha opinat Gerard Piqué. Els dos jugadors de l’equip d’Adri Contreras van estar tocant la pilota durant la majoria del temps del 2 contra 2 per fer gol en l’última jugada del temps i evitar un atac rival. Durant la roda de premsa s’han repassat les imatges de la jugada polèmica i s’han sentit xiulets per part dels jugadors rivals, així com ‘olès’ dels jugadors d’El Barrio.

«Aquesta jugada en concret va en contra dels valors de la Kings League, la competició es va fer amb l’objectiu de donar espectacle», ha assegurat el president de la competició. El futbol de la Kings League es caracteritza pel ritme frenètic del futbol 7 i l’espectacle i el xou de les cartes pròpies de la competició. No obstant, la jugada polèmica del partit entre El Barrio i l’Ultimate Móstoles no va representar l’espectacle que tant caracteritza la competició.

«Volem proposar que l’àrbitre doni 10 segons als jugadors per acabar la jugada si l’equip que té la possessió no té intenció d’atacar quan les cartes de 2 contra 2 estan activades», ha afirmat Piqué. Després d’un consens d’aquesta proposta amb els presidents presents en la roda de premsa, s’ha acceptat la nova norma per a la competició.

També s’ha fet en directe el sorteig dels dos horaris de les semifinals de demà. Perxitaa ha tret el paperet de la primera semifinal i Grefg el de la segona. D’aquesta forma, el partit de Los Troncos-Aniquiladores es jugarà les 17.30, mentre que el Saiyans-El Barrio es disputarà a les 19.00 hores. Els guanyadors dels dos partits jugaran la final a les 21.00 hores.

Notícies relacionades

«Demà el Camp Nou s’omplirà, els jugadors disputaran la ‘final four’ davant 90.000 persones», ha anunciat Gerard Piqué. L’exjugador blaugrana també ha aprofitat per incitar els aficionats a rebre els jugadors a l’arribada al Camp Nou. També ha avançat que hi haurà un gran ambient als voltants de l’estadi. A més, ha explicat que es diu que es repartiran bengales entre els aficionats, paraules que han creat expectació entre els presidents presents a la sala.

El xou d’aquesta roda de premsa ha sigut continu. Més que una roda de premsa ha sigut un altre programa de la competició amb la presència de la premsa i els jugadors classificats per a la ‘final four’. DjMaRiiO s’ha aixecat i ha amenaçat d’anar-se’n de la roda de premsa quan Piqué li ha dit «titella» sense voler. Durant tota la competició ha estat present la broma que els presidents dels equips de la competició són les titelles de Gerard Piqué, per això l’enuig de l’‘streamer’ espanyol.