COPA D’ESPANYA

El Barcelona cau contra l’Inter Movistar en la semifinal per penals (1-4)

Els blaugranes sucumbeixen en la Copa d’Espanya i perden el segon títol de la temporada després de l’eliminació de la Champions

FCB

2

L’Inter es va classificar per a la final de la Copa d’Espanya de futbol sala, que es tancarà aquest diumenge a Granada, al superar en la primera semifinal en la tanda de penals el Barça, que no podrà defensar el títol aconseguit en l’edició de l’any passat.

Els dos equips van firmar un partit igualat que va acabar amb empat a un gol, per la qual cosa es va decidir en una tanda de penals que va consagrar el porter Jesús Herrero, heroi del duel al parar dues penes màximes perquè els seus, que no van fallar cap llançament, s’imposessin en el desempat per 1-4.

El partit va començar amb molt ritme i amb arribades dels dos equips, amb l’Inter pressionant molt amunt i obligant el Barça a jugar de forma molt directa.

El primer avís

L’Inter, minvat per la lesió de Lazarevic, va avisar amb un xut al pal de Fits abans que Raúl Gómez marqués el 0-1 després d’una pèrdua de pilota del Barça molt a prop de la seva àrea.

Les parades de Jesús Herrero van mantenir els madrilenys per davant del marcador i Martel va perdonar el 0-2, però quan més problemes tenia el Barça per enllaçar bones jugades, ja a punt del descans, va arribar l’empat culer per mediació de Sergio González en un contraatac.

La segona part va ser igualada, tancada i amb poques ocasions, amb els dos rivals més preocupats de no equivocar-se que de buscar l’atac amb decisió.

Dídac atura un penal

El premi a una empenta més gran de l’Inter amb el pas dels minuts va ser el penal a favor dels madrilenys per mà de Catela, tot i que Didac va mantenir amb vida el Barça al parar el llançament de Drahovski, amb menys de quatre minuts a l’electrònic per al final.

Els blaugranes van empènyer en els instants finals, però van topar amb un notable Jesús Herrero perquè la classificaió per a la gran final es decidís en la tanda de penals.

El porter de l’Inter es va consagrar del tot en el moment definitiu al parar les penes màximes de Matheus i Pito, marcant només el blaugrana Coelho, mentre que Pola, Cecilio, Martel i Raúl Gómez van anotar els penals dels madrilenys.

Fitxa tècnica FC Barcelona - Inter Movistar, 1-4 (1-1)

Barcelona: Didac, Antonio Pérez, Sergio Lozano, Catela, Xiulet –cinc inicial–; Marcenio, Matheus, Puigvert, Touré, Coelho, Sergio González, Ortiz i Adolfo.

Inter: Jesús Herrero, Sepe, Cecilio, Rubi, Raúl Gómez –cinc inicial–; Montero, Martel, Pola, Kaito, Lazarevic, Drahovski, Carlao, Borja i Fits.

Gols: 0-1 (m. 9), Raúl Gómez. 1-1 (m. 20), Sergio González.

Tanda de penals: Pola, gol (0-1); Coelho, gol (1-1); Cecilio, gol (1-2); Matheus, para Herrero; Martel, gol (1-3); Pito, para Herrero; Raúl Gómez, gol (1-4).

Àrbitres: Carrillo Arroyo i Cordero Gallardo.

Targetes: Coelho (m. 16), Antonio (m. 22), Didac (m. 35), Catela (m. 37), Pito (m. 40); Fits (m. 34), Martel (m. 34) i Cecilio (m. 38).

Pavelló: Palau dels Esports de Granada.