Ffutbol sala

El Barça guanya al Valdepeñas i passa a les semifinals de la Copa d’Espanya

• Un gol de Pito a quatre minuts del final va desnivellar el partit contra el quadro manxec a Granada (3-2).

FCB

2

El Barça es va convertir dijous en el primer semifinalista de la Copa d’Espanya de futbol sala, que es disputa fins diumenge al Palau dels Esports de Granada, al guanyar amb dificultats en el primer partit de quarts de final per 3-2 al Viña Albali Valdepeñas, que va arribar amb avantatge al descans i va donar la cara però que no va poder frenar al segon temps el potencial blaugrana.

L’equip manxec va sortir molt millor al partit, esperonat per la seva fidel afició desplaçada en massa a Granada, davant un Barça massa contemplatiu al principi. Claudino va firmar el 0-1 al minut 7 després d’un córner i va reflectir al marcador el domini dels de Valdepeñas, mentre que els blaugrana es van haver d’espavilar amb el resultat en contra.

Grans aturades

El porter Edu va permetre que els seus mantinguessin el 0-1 al descans amb un parell de sensacionals parades i amb l’ajuda del travesser de la seva porteria, que al minut 16 va repel·lir el violent xut de Pito en la millor ocasió del Barça en el primer temps.

El Barça va sortir a guanyar al segon temps amb un control de la pilota gairebé total i en només set minuts va remuntar gràcies als gols d’Adolfo i de Pito, mentre que els manxecs començaven a notar l’enorme desgast físic del primer temps.

Porter-jugador

El Viña Albali no es va rendir, es va animar amb valentia i Ivi va empatar el partit a falta de cinc minuts per al final amb un xut que no semblava perillós però que es va enverinar per superar Dídac.

El porter blaugrana es va redimir amb una passada en llarg perquè Pito, tot seguit, tornés a posar el Barça al davant. Aquest gol a quatre minuts del final va ser decisiu perquè els manxecs ja no van poder tornar a empatar malgrat jugar amb porter jugador als minuts finals.

Fitxa tècnica

3 – Barça: Didac, Lozano, Pito, Catela, Ortiz -cinc inicial-; Matheus, Andre Coelho, Antonio, Dyego, Adolfo, Puigvert, Sergio González i Marcenio.

2 – Viña Albali Valdepeñas: Edu, Pol Pacheco, Solano, Rafael, Boyis -cinc inicial-; Claudino, Lemine, Lolo, Batería, Ivi, Abbasi, Nano i Matheus.

Gols: 0-1 (m. 7) Claudino. 1-1 (m. 25) Adolfo. 2-1, (m. 27) Pito. 2-2 (m. 35) Ivi. 3-2, (m. 36) Pito.