Waterpolo

L’Atlètic Barceloneta busca l’onzena copa seguida a Sabadell

L’Atlètic Barceloneta busca l’onzena copa seguida a Sabadell

RFEN

1
Es llegeix en minuts

El Zodiac Atlètic Barceloneta, guanyador de les deu últimes Copes del Rei, inicia aquest divendres (14.30 hores) davant el CN Terrassa la defensa del títol en un torneig que es disputarà aquest cap de setmana a la piscina del CN Sabadell, un dels favorits.

I és que l’Astralpool Sabadell ha guanyat els 12 partits que ha disputat en Divisió d’Honor aquesta temporada. Inclòs el seu triomf per 8-11 a la piscina de l’Atlètic Barceloneta  que va posar fi a una ratxa de cinc anys sense perdre en la Lliga del conjunt mariner.

Set equips catalans i un de canari participen com els vuit primers classificats de la Lliga en aquesta edició, que repeteix escenari a la piscina de Can Llong.

El capità de l’Atlètic BarcelonetaFelipe Perrone, destaca la motivació que té l’equip «per continuar guanyant» malgrat haver sumat els últims deu títols: «Això ja és passat».

El segon partit de quarts de final (16 hores) serà un derbi barceloní que disputaran Barcelona i Mediterrani. A priori, el Barcelona parteix com a favorit per la seva condició de quart classificat a la Lliga, davant un Mediterrani en setè lloc. Però es preveu un partit igualat si s’atén l’últim precedent de la Lliga, quan el Barcelona va guanyar en la tanda de penals després del 12-12 amb què va acabar el temps reglamentari. Els guanyadors d’aquests dos primers partits de quarts de final disputaran dissabte (12 hores) la primera semifinal.

Introducció del VAR

El tercer partit de divendres el disputaran Mataró (5è) i Sant Andreu (8è), a partir de les 17.30 hores. A priori, un duel equilibrat. El Mataró es va imposar a domicili (9-10) en l’últim precedent de lliga. Per la seva banda, l’amfitrió Astralpool Sabadell, líder de la Divisió d’Honor, tancarà la jornada de quarts de final (19 hores) amb el Tenerife Echeyde (6è) en el que serà la segona participació copera de l’equip canari.

El capità del quadro sabadellenc, Sergi Cabanas, reconeix que «l’objectiu és guanyar la Copa del Rei i, si és contra el Barceloneta, millor encara». «Però hem d’anar amb compte, perquè el Tenerife està fent les coses molt bé aquesta temporada», va advertir Cabanas.

Notícies relacionades

Els guanyadors dels dos últims partits de quarts de final disputaran la segona semifinal el dissabte dia 4 (13.30 hores).

La Copa del Rei tindrà aquest any com a novetat la incorporació del VAR, per primera vegada en la història de la competició, per arbitrar els partits. 

Temes:

Waterpolo