LLIGA F

Un Barça imparable frena l’auge de l’Sporting de Huelva

Un doblet d’Oshoala i un gol de Mariona consoliden el liderat blaugrana

Un Barça imparable frena l’auge de l’Sporting de Huelva

Europa Press

2
Es llegeix en minuts

El Nuevo Colombino va tornar a obrir les portes al futbol femení per acollir una nova golejada del Barça a la Lliga F (0-3), que va frustrar la imbatibilitat, de cinc partits, de l’Sporting de Huelva. 

El conjunt d’Antonio Toledo, vuitè de la lliga, sabia ben bé a què s’enfrontava. En l’últim duel contra les blaugranes, van perdre per 6-1 la primera final de la seva història, la de Copa de la Reina de la temporada passada. I vuit mesos després van tornar a trobar-se el mateix Barça, amb cares noves però igual d’insaciable, que gairebé no va permetre fer partícip del triomf Sandra Paños. 

Doblet d’Oshoala

La millor notícia per a Jonatan Giráldez és la tornada de la millor versió d’Asisat Oshoala després d’un inici de temporada molt complicat per a la davantera blaugrana, que era incapaç de retrobar-se amb el gol. Una cosa que ha revertit en els últims partits, superant Clàudia Pina i igualant Salma Paralluelo, amb set gols, com la màxima anotadora de l’equip. 

Mariona i Oshoala van ser les artífexs de la victòria blaugrana, ja que els tres gols van sortir de les seves botes. La mallorquina va iniciar la jugada del primer gol des de la banda i va assistir Crnogorcevic, que va prolongar la pilota dins l’àrea perquè la nigeriana rematés de cap. L’atacant suïssa va poder marcar el segon uns minuts després, però va arribar massa forçada a la rematada i va acabar enviant la pilota molt per sobre de Chelsea.

Tenir tot l’equip dins l’àrea va acabar passant factura a l’Sporting. Després d’un xut de Lucy Bronze des del caire de l’àrea, el rebuig de la defensa li va anar directe a Mariona, que va fer el segon sense resistència a l’estar tota la defensa ficada dins l’àrea. 

Chelsea, la portera del Huelva, que va portar l’elàstica blaugrana del 2013 al 2015, va ser amb Carrasco la millor de l’equip. L’Sporting va fer un bon plantejament defensiu a les blaugranes, però no hi va haver plantejament ofensiu. El Barça va ser l’amo indicutible de la pilota davant els 3.200 aficionats del Nuevo Colombino. Les úniques ocasions que van tenir en el partit van venir dels quatre córners consecutius al final del primer temps. 

Notícies relacionades

El Barça tampoc va donar treva en el segon temps i va continuar bolcat sobre la porteria de Chelsea fins que va arribar el tercer gol de les blaugranes. Després d’una paret entre Mariona i Patri Guijarro, aquesta va assistir des del lateral de l’àrea Oshoala, a la frontal de l’àrea petita, que va sentenciar definitivament el partit per al Barça.

 Només Chelsea i el pal van impedir que el Barça fes més gols. La portera es va convertir en el malson d’Aitana Bonmatí, que no va aconseguir superar-la malgrat haver tingut quatre ocasions molt clares. En la primera, la portera li va guanyar l’un contra un, anticipant-se i empetitint la migcampista blaugrana, que va fallar el xut.  I les altres ocasions van acabar a les mans de Chelsea o al travesser, i frustrant Aitana.