FUTBOL

Jana Fernández renova amb el Barcelona fins al juny del 2025

Jana Fernández renova amb el Barcelona fins al juny del 2025
1
Es llegeix en minuts
EFE

La jove defensa barcelonista Jana Fernández (Sant Esteve de Sesrovires, 2002) ha renovat el contracte amb el club català fins al juny del 2025, segons ha informat l’entitat blaugrana.

La jugadora acabava la seva vinculació a finals d’aquest curs. Va començar el seu periple a la Barça Academy i posteriorment va passar per totes les categories del futbol formatiu fins a debutar amb el primer equip, la temporada 2018/19.

En plena consolidació, el febrer passat, Jana Fernández va tenir una ruptura del lligament encreuat anterior del genoll dret que l’ha tingut de baixa des d’aleshores.

Notícies relacionades

«Aquesta lesió m’ha fet molt més madura. L’evolució de tot ha sigut molt bona i m’ha fet aprendre molt sobre el futbol, sobre com prendre’m les coses i valorar cada dia on som», ha dit la jugadora en unes declaracions difoses pel Barcelona.

Per a Jana Fernández la renovació li genera «una il·lusió tremenda» per poder continuar en el club de la seva vida: «Aquí sempre he somiat a jugar i que siguin molts més anys em genera molt orgull i satisfacció».