FUTBOL FEMENÍ

Alèxia Putellas torna a córrer per l’herba de la Ciutat Esportiva

Alèxia Putellas torna a córrer per l’herba de la Ciutat Esportiva
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La doble guanyadora de la Pilota d’Or Alèxia ha tornat aquest divendres a córrer sobre un dels camps de la Ciutat Esportiva del FC Barcelona, constatació que la recuperació de la seva greu lesió al genoll va per bon camí.

La jugadora del FC Barcelona es va lesionar durant un entrenament amb la selecció espanyola, el juliol d’aquest any, abans de la disputa de l’Eurocopa. Putellas va patir una ruptura del lligament encreuat anterior del genoll esquerre que l’ha mantingut apartada dels terrenys de joc des d’aleshores.

«Trobo a faltar jugar, però vaig bé i el genoll respon bé a les càrregues, així que són bones notícies. El pla és el previst, però de terminis no puc parlar, els marcarà el genoll, però hi ha uns mínims per no assumir riscos, que tinc claríssim que no faré», va advertir Alèxia Putellas als mitjans recentment.

Notícies relacionades

Fa unes quantes setmanes ja es va donar a conèixer un vídeo en què Alèxia trotava sobre una cinta corredissa, cosa que va alimentar les esperances que pogués tornar als terrenys de jocs aquesta mateixa setmana.

Avui ja s’ha calçat les botes i ha pogut córrer junt amb un preparador sobre la gespa d’un dels camps d’entrenament del FC Barcelona.