Ral·li Dakar

Joan Barreda abandona el Dakar i és evacuat a un hospital

Joan Barreda abandona el Dakar i és evacuat a un hospital
1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El pilot català de motos Joan Barreda ha hagut d’abandonar aquest dimarts el Ral·li Dakar 2023 a causa d’una nova caiguda, aquesta vegada, molt dura i a l’inici de la novena etapa –entre Riad i Haradh sobre 358 quilòmetres d’especial–, que l’ha obligat a ser traslladat en helicòpter a un centre hospitalari de la capital saudita.

Barreda, que buscava el triomf d’etapa per guanyar temps i posicions de cara a l’arribada del desert pur de l’Empty Quartar a partir d’aquest dimecres, ha tingut un accident al quilòmetre 16 i després ha notat un dolor a l’esquena i ha sigut traslladat a un hospital.

El de Torreblanca, al seu 13è Dakar, es queda sense opcions de títol en el que podria ser el seu últim Ral·li Dakar. A l’arrencada d’aquesta especial, era vuitè a 7:21 minuts del líder Skyler Howes.

Howes, líder

Notícies relacionades

L’etapa se l’ha endut l’argentí Luciano Benavides (Husqvarna) –en la seva segona victòria parcial des que va començar la prova– amb 1:02 minuts de marge respecte a l’australià Toby Price (KTM) i 2:57 respecte al nord-americà Skyler Howes (Husqvarna).

Howes continua líder de la general, però amb només 3 segons de marge respecte a Price, que li trepitja els talons. Tercer és l’argentí Kevin Benavides (KTM), a 5:09, i Adrien van Beveren (Honda) està ja lluny de la pugna, a 15:40 minuts.

Temes:

Dakar