Primer títol de l’any

El Barça aconsegueix la quarta Supercopa de futbol sala

Jesús Velasco suma el segon títol com a tècnic blaugrana

El Barça aconsegueix la quarta Supercopa de futbol sala

FCB

2
Es llegeix en minuts

El Barça de futbol sala ja té quatre Supercopes en el seu palmarès després de superar aquest diumenge la seva bèstia negra de les finals: el Movistar Inter. Des del 2011 que els blaugranes no li guanyaven una final al Movistar Inter i, amb aquesta última, l’estadística queda 7-2 favorable encara al conjunt madrileny.

Això sí, el Barça s’emporta la segona Supercopa consecutiva i n’ha guanyat tres de les últimes quatre disputades: la del 2019 contra El Pozo, la del 2022 contra el Palma Futsal i ara, el 2023, contra el Movistar Inter. El Barça ha guanyat quatre Supercopes en sis finals disputades i vuit intents en total, i és el tercer equip amb més Supercopes després del Movistar Inter (14) i El Pozo (6).

Sisè títol de l’era Velasco

Amb la Supercopa i la Copa de Catalunya, Jesús Velasco suma dos títols en la seva segona temporada a la banqueta del Barça i sis en total, comptant el pòquer històric de la temporada passada. El Barça encara aspira a la Lliga i les dues Copes, i en les dues últimes temporades només ha deixat escapar dos títols de vuit possibles: la Copa del Rei de la temporada passada i la Champions d’aquest any.

A més, Lozano continua engrandint la seva llegenda i ja suma 31 títols com a blaugrana, el jugador que en té més, amb 5 lligues, 4 Champions, 5 Copes d’Espanya, 6 Copes del Rei i 7 Copes Catalunya. És l’únic jugador del Barça que ha conquistat les 4 Supercopes del club, però no és el jugador de la plantilla amb més Supercopes. Aquest honor li correspon a Carlos Ortiz, que n’ha guanyat set: cinc amb el Movistar Inter i dues amb el Barça.

La fitxa del partit

MOVISTAR INTER, 3 (1+2): Jesús Herrero (p.), Raya, Sepe, Trípodi, Raúl Gómez –cinc inicial–, Carlao, Cecilio (1), Rubi Lemos, Fits, Kaito, Drahovsky, Eric Martel i Borja (1).

BARÇA, 5 (0+5): Dídac (p.), André Coelho, Marcenio (1), Sergio Lozano, Pito –cinc inicial–, Catela, Dyego (1), Adolfo (1), Sergio González (1), Carlos Ortiz i Antonio Pérez (1).

GOLS: 1-0, Fits (m. 5); 1-1, Sergio González (m. 23); 1-2, Antonio Pérez (m. 29); 1-3, Adolfo (m. 36); 2-3, Cecilio (m. 36); 2-4, Dyego (m. 38); 2-5, Marcenio (m. 39); 3-5, Borja (m. 40).

Notícies relacionades

ÀRBITRES: Rodríguez Navarro-Villanueva i Sarabia Eguiluz. Van mostrar targeta groga a Eric Martel (m. 37), del Movistar Inter; Dyego (m. 9), Catela (m. 10), André Coelho (m. 32) i Dídac (m. 33).

INCIDÈNCIES: Final de la Supercopa d’Espanya masculina de futbol sala disputada davant uns 2.800 espectadors en un Palau d’Esports d’Alzira (València) ple.

Temes:

Futbol sala