Waterpolo femení

L’Assolim CN Mataró, rumb a Hongria, a la recerca dels quarts de l’Eurolliga

El conjunt maresmenc buscarà, junt amb l’Astralpool Sabadell i el Mediterrani, el bitllet a la fase següent

L’Assolim CN Mataró, rumb a Hongria, a la recerca dels quarts de l’Eurolliga

RFEN

2
Es llegeix en minuts
EFE

L’Astralpool Sabadell, l’ Assolim Mataró i el Mediterrani comencen aquest divendres a Hongria la segona fase de l’Eurolliga, que es disputarà fins diumenge a la recerca de la classificació als quarts de final.

Sabadell i Mataró jugaran al grup B d’Eger junt amb dos equips hongaresos, l’amfitrió, el Tigra Eger, i el Ferencváros, al grup més potent del torneig.

Per la seva banda, el Mediterrani ho farà al grup C de Budapest davant l’amfitrió i favorit, l’UVSE, i dos equips grecs: l’Ethnikos i el Glyfada.

La primera jornada començarà aquest divendres amb el duel entre el Mediterrani i el Glyfada (17.00 hores), a Budapest, i continuarà amb els partits entre el Sabadell i el Ferencváros (18.45 hores), i el Mataró contra el Tigra Eger (20.30 hores), tots dos a Eger.

El Sabadell es presenta com a cap de sèrie

El Sabadell va accedir per a aquesta segona fase com a cap de sèrie després de ser finalista de l’Eurolliga la temporada passada, quan va perdre a la final davant l’Olympiacos.

El seu entrenador, David Palma, considera «fonamental» guanyar el Ferencváros al primer partit i té clar que les seves jugadores han de sortir «molt concentrades i agressives des de l’inici» davant un equip amb «el típic joc dur que practiquen les hongareses tant als clubs com a la selecció».

Palma creu que tant el Mataró com el seu equip són «favorits per passar a quarts» i es va mostrar optimista sobre les opcions de tots dos equips: «Espero que a l’últim partit ja estiguem tots dos classificats».

El Mataró ve de golejar

El CN Mataró es va classificar per a aquesta segona fase com a primer del grup de Portugal, on va golejar tots els seus rivals. El conjunt de Dani Ballart té aquest any l’hongaresa Rita Keszthelyi a les seves files i, per tant, una jugadora que coneix a la perfecció tant l’Eger, el seu rival d’aquest divendres, com el Ferencváros, de dissabte.

El Mediterrani també és a Hongria, però en aquest cas a la capital, Budapest, i dins del grup C, amb el Glyfada grec com a primer rival.

Les jugadores de Marian Díaz es van classificar per a aquesta segona fase de l’Eurolliga després de ser segones a la fase inicial a Barcelona, on van guanyar, entre d’altres, el Plebiscito Padova italià.

L’UVSE Budapest, per la seva condició d’amfitrió i habitual a les fases finals de l’Eurolliga, apareix com el rival més fort. Els dos equips grecs seran, a priori, els rivals directes per la segona plaça.

Notícies relacionades

Els altres dos grups es disputen a Itàlia i sense equips espanyols.

Llegeix totes les notícies de Mataró a EL PERIÓDICO Mataró