Futbol

Pelé ja no respon a la quimioteràpia

‘O Rei’, de 82 anys, està internat en un hospital a São Paulo, on ha entrat a cures pal·liatives exclusives

Pelé ja no respon a la quimioteràpia
1
Es llegeix en minuts

Pelé es va apagant i la seva situació mèdica ha entrat en una fase que no convida gens a l’esperança. El diari ‘Folha de São Paulo’ ha informat aquest dissabte que ‘O Rei’ ja no respon al tractament de quimioteràpia i ha entrat a cures pal·liatives exclusives.

El millor futbolista de tots els temps, que té un càncer a l’intestí detectat l’any passat, està internat a l’Hospital Israelita Albert Einstein, a São Paulo, des de dimarts, a causa d’un procés inflamatori. Des d’aleshores, s’havien multiplicat els missatges optimistes per part de familiars de l’exjugador.

Tot aquest escenari ha canviat radicalment amb la informació del rotatiu paulista, que ha detallat que la quimioteràpia ha sigut suspesa i que totes les mesures mèdiques que està rebent Pelé són únicament per millorar el seu confort i per alleujar el dolor i la falta d’aire que pot estar experimentant. El crac de cracs ja no serà sotmès a teràpies invasives d’un càncer que s’havia propagat en metàstasi a principis d’aquest 2022.

Notícies relacionades

A partir d’ara, totes les mesures que prendrà l’equip mèdic dependran dels símptomes de Pelé i del seu pronòstic, o sigui, de quant temps de vida s’espera que encara pugui disfrutar.

El centre hospitalari on és Pelé (considerat el millor de tot Llatinoamèrica) continua informant només a través de comunicats oficials. No hi haurà cap informació ‘off the record’. El pròxim ja té tot el Brasil en suspens.