Vídeos

Tots els gols de la sisena jornada del Mundial de Qatar

Els grups A i B deixen gairebé tot per al final en un dia en què només va quedar vista per a sentència l’eliminació matemàtica de Qatar

1
Es llegeix en minuts

La segona jornada de la fase de grups del Mundial de Qatar en els grups A i B només va resoldre l’eliminació matemàtica de l’amfitriona, cosa que significa que els Països Baixos, l’Equador i el Senegal es jugaran el pas en l’últim partit del primer grup, i els Estats Units, Anglaterra, l’Iran i Gal·les, en el segon.

En el partit que obria la jornada, la selecció de l’Iran es va col·locar a un pas d’una gesta històrica després de tombar Gal·les (0-2) en la segona jornada del grup B, un duel en el qual els iranians van ser molt millors que uns ‘dracs vermells’ que es queden al caire de l’eliminació. Després, la selecció del Senegal ha firmat la seva primera victòria, davant l’amfitriona, Qatar (1-3), eliminada després d’encaixar la seva segona derrota en la segona jornada del grup A. Per la seva banda, Països Baixos no va poder passar de l’empat (1-1) davant l’Equador, que va igualar el gol de Gapko per mitjà de l’actual Bota d’Or del Mundial, Enner Valencia, també en el grup A. En l’últim duel del dia, del grup B, Anglaterra i els Estats Units van firmar taules (0-0) en un partit que manté vives les esperances nord-americanes.

Tots els gols de la jornada al Mundial de Qatar