Retrets mutus

Cisma entre els jugadors del Barça i el Reial Madrid després del clàssic

  • «Què difícil i costós que ha de ser haver de millorar valors com el respecte, l’educació i la humilitat entre persones», assegura la madridista Olga Carmona

Cisma entre els jugadors del Barça i el Reial Madrid després del clàssic

FCB

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les aigües continuen regirades després de la golejada d’aquest diumenge del Barça davant el Reial Madrid a l’estadi Alfredo di Stéfano (0-4). Al concloure el xoc ja es van viure moments tensos entre la blaugrana Aitana Bonmatí i la portera merengue Misa. La portera va recriminar a la centrecampista que no la volgués saludar i anés cap a un altre costat. El gest s’emmarca en el cisma que viu la selecció amb 15 jugadores fora per no recolzar Jorge Vilda.

Misa va defensar la seva actitud i va apuntar que estava «orgullosa de ser madridista, dels valors d’aquest club, humilitat, respecte i cor», mentre Aitana va justificar també la seva postura. «La veritat només la sabem les que som al camp. ¿Evitar polèmiques és donar l’esquena? Ja n’hi ha prou d’especulacions i desinformació. Quedem-nos amb el resultat d’avui. ¡Força Barça!», va escriure la interior blaugrana.

Divisió evident

Notícies relacionades

Aquest dilluns la polèmica s’ha avivat amb el missatge a twitter de la madridista Olga Carmona: «Ahir no va ser el nostre millor partit. Esportivament ens queda molt per millorar i molt camí per recórrer en aquest viatge que acabem d’emprendre però, que difícil i que costós que ha de ser haver de millorar valors com el respecte, l’educació i la humilitat entre persones. ¡Seguim!».

La divisió entre les futbolistes del Barça i el Madrid és evident després de la plantada a la selecció que entrena Jorge Vilda i que va tenir com a conseqüència l’exclusió de 15 jugadores, la majoria blaugranes, i el protagonisme més gran de les madridistes en les actuals convocatòries.