Champions League

Vídeo | La hilarant entrevista en ‘spanglish’ d’un periodista del Sevilla

Els internautes es foten del nivell d’idiomes de l’entrevistador del club sevillà davant l’estupefacció del danès Kasper Dolberg

deportes/autueishon.jpg

deportes/autueishon.jpg

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

 «And your ‘autueixon’ how do you... how you?». Tot just cinc segons d’entrevista d’un periodista del canal oficial del Sevilla Futbol Club al jugador danès Kasper Dolberg han sigut suficients per deixar en evidència el nivell d’anglès de l’entrevistador i per desencadenar una allau de comentaris jocosos a les xarxes socials.

Notícies relacionades

Un bon colofó per als aficionats sevillans després que el Sevilla aconseguís la primera victòria d’aquesta temporada en la Champions League a l’imposar-se al Copenhaguen (3-0), malgrat que el resultat no impedeix que caiguin eliminats una jornada abans de concloure la fase de grups.

L’usuari Elon (@offensivepranck) ha sigut un dels primers a apreciar la hilarant entrevista i ha pujat un vídeo al seu compte de Twitter que no ha deixat ningú indiferent, i ha desencadenat comentaris que van des de la broma fins a la crítica per la falta de professionalitat i per ser el mitjà oficial del club, i fins i tot hi ha qui ho justifica atenent el nivell general d’anglès a Espanya. Tampoc han faltat veus que l’han comparat amb el nivell d’idiomes de Sergio Ramos i altres que han aprofitat per fer gala del seu antisevillisme.