L’actualitat blanc-i-blava

Un virus afecta l’Espanyol en la seva visita a Osasuna

  • Diego Martínez revela que no sap si podrà comptar amb «alguns jugadors» aquest dijous a Pamplona per un procés víric intestinal.

Un virus afecta l’Espanyol en la seva visita a Osasuna

RCDE

2
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

Un enemic inesperat s’ha colat en la preparació de l’Espanyol per al partit d’aquest dijous a Pamplona. Diego Martínez ha revelat l’alerta vírica que afecta el vestidor periquito, que confia a aconseguir el seu segon triomf consecutiu després de la victòria davant el Valladolid. «Hi ha certs jugadors amb un procés víric que els ha afectat l’estómac i no sabrem si estaran o quant estaran», ha avisat el preparador.

El tècnic gallec no ha sigut gaire més explícit respecte als afectats. «Són alguns, per a mi dos o tres són molts. Aquestes coses apareixen al cap d’un o dos dies. El partit de Pamplona serà de molt ritme, molt intens, d’una exigència mental enorme i no sabem com afectarà això el rendiment, la musculatura i la resistència de l’esforç continuat. Esperem que no vagi a més i, sobretot, que no sorgeixin més casos», ha afegit Diego Martínez, que no ha aportat cap nom en la seva compareixença d’aquest migdia, hores abans de l’entrenament de l’equip al RCDE Stadium. 

«Feliç i esgotat»

L’afició va festejar la primera victòria a casa en gran. El gol de Joselu a Cornellà va suposar un alliberament per als periquitos, que van començar el xoc en llocs de descens i el van acabar pensant a agafar-se, almenys, a la zona tranquil·la. Ningú vol patir com en temps no gaire llunyans. Aquest dijous toca visita a Osasuna, un equip que va començar de meravella el campionat però que suma quatre jornades sense guanyar i dues derrotes consecutives.

«L’equip està feliç i esgotat, però això ens ha de donar confiança. Entre tots hem de construir un conjunt que sigui competitiu en qualsevol escenari o davant qualsevol rival. A Pamplona ens espera un repte duríssim davant un rival fortíssim que està fent les coses bé», ha reflexionat Diego Martínez. 

Personalitat positiva

Notícies relacionades

El bloc navarrès va començar sumant 12 punts dels 15 de possibles amb quatre triomfs en la cinc primeres jornades i ara s’ha estancant amb un punt dels 12 últims, el meritori empat al Bernabéu. L’Espanyol sap que un altre resultat positiu seria fantàstic per mantenir una dinàmica positiva que podria prolongar diumenge a casa davant l’Elx.

El tècnic espera mantenir les virtuts i continuar avançant en la correcció dels errors. «M’agrada la rebel·lia de l’equip davant les adversitats. Independentment de jugar fora o a casa, hem demostrat una personalitat positiva. Mirarem de fer de la nostra homogeneïtat una virtut», ha conclòs Diego Martínez, que va dirigir durant una temporada els navarresos a Segona.