FUTBOL

Haaland té clàusula el 2024 per a equips fora de la Premier, segons ‘The Athletic’

El mitjà anglès assegura que el davanter noruec pot sortir a clubs com el Madrid, el Barça o el PSG per 200 milions d’euros

Haaland té clàusula el 2024 per a equips fora de la Premier, segons ‘The Athletic’

EP

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’assumpte de si hi ha o no clàusula de sortida del Manchester City per a Erling Haaland ha sigut motiu d’una infinitat d’informacions contradictòries. Pep Guardiola va assegurar fa uns dies que no existia la clàusula Reial Madrid. I no mentia, segons publica The Athletic, tot i que no va revelar tota la veritat. Assegura el mitjà anglès que, efectivament, Haaland té clàusula i és a partir del 2024, tot i que està vetada per als clubs de la Premier. L’Arsenal, el Newcastle, el Liverpool i el Manchester United no poden, per tant, aspirar a pagar un import i emportar-se el jugador. Però sí que poden fer-ho gegants europeus com el Barça, el Madrid o el PSG. La clàusula en qüestió seria de 200 milions d’euros.

Notícies relacionades

Haaland, que està causant sensació a la Premier en menys de dos mesos de competició, només estaria a disposició dels clubs de la Premier via negociació amb el City. Un impossible, si segueix amb aquest rendiment. No obstant, per la via Neymar, com va fer el PSG al Barcelona, sí que podrien sospirar els grans d’Europa, tot i que el preu a pagar no es quedaria en els 200 milions.

La informació de The Athletic revela que la clàusula estipula una gran quantitat en comissions per al pare del jugador i els agents. Això últim va encarir en 30 milions més la sortida de Haaland del Dortmund cap al City, malgrat que la clàusula era de 60. És a dir, va caldre pagar un 50% més en comissions.