Handbol

El Barça rep un Kielce que busca venjança per la final de Champions

«El Kielce arribarà amb moltes ganes, però nosaltres també les tenim», assegura Carlos Ortega

El Barça rep un Kielce que busca venjança per la final de Champions

FCB

1
Es llegeix en minuts

El Barça, vigent campió europeu, debuta aquest dijous (20.45 hores) al Palau Blaugrana en la Lliga de Campions contra el campió polonès, el Lomza Industria Kielce, l’únic equip que la temporada passada el va derrotar en el Palau, tot i que després es va prendre la revenja derrotant-lo en la Final Four de Colònia (37-35) per aconseguir el seu 11è títol continental.

Han passat tres mesos des d’aquesta final i en la memòria dels blaugrana encara queda la parada de Gonzalo Pérez de Vargas en la sèrie de penals a Daniel Dujshebaev, que va decidir el partit (37-35).

Però el tècnic del Kielce, el mític Talant Dujshebaev, tampoc ho ha oblidat i arriba al Palau disposat a repetir el 30-32 de l’any passat després d’una arrencada espectacular en la competició derrotant el Nantes francès per 40-33.

Debut al Palau

Després de la gran victòria blaugrana en la pista del Pick Szeged (28-35), el tècnic blaugrana Carlos Ortega afronta el partit amb la màxima concentració, conscient que l’equip polonès és també un seriós candidat al títol de temporada i l’únic que li va guanyar els dos partits de la fase de grups. «El Kielce arribarà amb moltes ganes, però nosaltres també les tenim. Sens dubte és una trobada ‘top’ i els dos equips hi arribem molt preparats. Ells volen la revenja i fer història tornant a guanyar al Palau i nosaltres no oblidem que va ser l’últim equip que ens va guanyar aquí», explica Ortega.

Igual que el Kielce, també ha començat la seva competició nacional, la lliga Asobal, a un alt nivell i la seva única preocupació és l’estat físic del central croat Luka Cindric, encara amb molèsties a la cama dreta que el converteixen en dubte per demà.

Notícies relacionades

El partit té també l’al·licient del debut europeu davant l’afició blaugrana del porter danès Emil Nielsen, de l’extrem suec Hampus Wanne i del lateral suec Jonathan Carslbogard.

És la novena temporada de Talant Djushebaev al capdavant del Kielce. Després de guanyar la Lliga de Campions el 2016 i ser subcampió l’any passat, el club ha apostat aquesta temporada per tres fitxatges d’altura: l’extrem dret Benoit Kounkoud i el lateral dret Nedim Remili, tots dos procedents del París Saint-Germain, i el jove lateral suec Elliot Stenmalm.

Temes:

Handbol