Bou aconsegueix el 32è títol mundial, el 16è a l’aire lliure

Des del 2007 ha guanyat tots els campionats del món en què ha participat: 32 d’individuals

Bou aconsegueix el 32è títol mundial, el 16è a l’aire lliure
1
Es llegeix en minuts

El pilot espanyol Toni Bou (Montesa) va aconseguir aquest dissabte el seu trenta-dosè títol mundial de trial i el setzè a l’aire lliure a l’acabar segon en la novena i penúltima prova puntuable, disputada a la localitat italiana de Ponte di Legno. L’esportista amb més títols mundials del món només va ser superat a Ponte di Legno per l’italià Mateo Gattarola (Beta), però va sumar els punts necessaris per assegurar-se un nou títol a falta de la carrera de tancament d’aquest diumenge al mateix escenari.

Toni Bou ha guanyat sis de les nou carreres disputades aquesta temporada. Des del 2007 ha guanyat tots els campionats del món en què ha participat: 32 títols individuals (16 a l’aire lliure i 16 en pista coberta), als quals cal sumar també la seva participació en l’equip nacional en el Trial de les Nacions (campionat del Mòn per equips nacionals), en què compta amb 16 títols més.

Notícies relacionades

El català ha guanyat un total de 131 de 237 carreres disputades a TrialGP i 73 de 98 a X-Trial. Durant 16 anys consecutius no ha fallat a la seva doble cita amb la glòria: 16 anys aconseguint dos títols mundials per temporada.

Aquest dissabte va acabar segon amb 41 punts de penalització, vuit més que Gattarola. Va completar el podi el també espanyol Adam Raga (TRRS). Aquest diumenge acaba el Mundial amb la desena prova, també a Ponte di Legno.

Temes:

Toni Bou