Futbol femení

El Barça fitxa l’anglesa Keira Walsh per una xifra rècord

  • El club blaugrana pagarà al Manchester City uns 450.000 euros per la centrecampista, que es convertiria en el traspàs més car de la història del futbol femení.

El Barça fitxa l’anglesa Keira Walsh per una xifra rècord

FCB

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El FC Barcelona i el Manchester City han arribat a un acord per al traspàs de la jugadora Keira Walsh. La centrecampista anglesa firmarà un contracte amb el club català fins al 30 de juny del 2025. Segons la premsa britànica, el traspàs rondaria els 450.000 euros, una xifra rècord al futbol femení.

Una vegada disputats els compromisos classificatoris per al Mundial amb Anglaterra, la jugadora arribarà a Barcelona pròximament per incorporar-se al seu nou equip. Als seus 25 anys, Walsh està considerada una de les migcampistes més destacades del món en l’elaboració del joc.

MVP de la final de l’Eurocopa

Notícies relacionades

El seu debut amb el City va ser el 2014, quan tenia només 17 anys, i des d’aleshores ha sigut clau en la medul·lar tant a l’equip com a la selecció anglesa. En el triomf recent de les ‘lionesses’ a l’Europeu va ser elegida millor jugadora de la final que les va enfrontar a Alemanya.

El seu palmarès a escala de club també consta de 4 Lligues i 3 Copes. Amb una àmplia experiència en la Champions League amb el Manchester City, la temporada 2020-2021 es va enfrontar al Barça en l’eliminatòria de quarts de final, que es va decantar cap al bàndol blaugrana per un global de 4-2.