Sorteig de la Champions

Barça – Bayern de Munic: aquest és el motiu pel qual Oliver Kahn reia al conèixer l’enfrontament

Les càmeres van enxampar el mític exporter del club bavarès petant-se de riure quan va sortir la bola del Barça en el grup C

  • REPORTATGE MULTIMÈDIA | Aquests són els 32 equips de la Champions 2022-23

Barça – Bayern de Munic: aquest és el motiu pel qual Oliver Kahn reia al conèixer l’enfrontament
2
Es llegeix en minuts

El futbol és qüestió d’estats d’ànim. Dins i fora del terreny de joc. Que l’hi diguin a Oliver Kahn, el mític exporter del Bayern de Munic i actual director del consell directiu del club bavarès. Quan aquest dijous va sortir la bola que va aparellar el seu equip amb el FC Barcelona en la fase de grups de la Champions League no puc evitar petar-me de riure. Van ser tot just dos segons, però les càmeres el van agafar. Les xarxes socials van interpretar que reia i se’n burlava de la institució blaugrana i l’exjugador ha hagut de defensar-se. Aquest és el motiu pel qual reia.

Al Barça li toca el grup de la mort: s’enfrontarà a l’Inter de Milà i al Bayern en el grup C del torneig. La història recent entre alemanys i catalans és capritxosa i tràgica: la temporada passada ja van coincidir en la fase de grups i no hi va haver miraments: el Bayern li va endossar sis gols en els dos partits que van disputar. Però on de debò van passar el rodet, i de manera humiliant, va ser en els quarts de final de la Lliga de Campions 2019-20: els culers encara es llepen les ferides d’aquell funest 2 a 8 a Lisboa.

Notícies relacionades

Els dos clubs també han canviat un cromo: el davanter Robert Lewandowski llueix des del juliol passat els colors blaugranes. Sent encara jugador vermell, va reiterar que no volia complir amb l’any que li quedava de contracte. A més, va manifestar públicament el desig de jugar a l’ Spotify Camp Nou i finalment ho va aconseguir.

Rialles per com de capritxós és el futbol

Davant les acusacions de burla, Kahn s’ha pronunciat al diari alemany ‘Bild’. «Aquesta interpretació ha sortit completament del no-res. Robert Lewandowski ens va deixar pel FC Barcelona fa tot just unes setmanes, ara el lot ens torna a unir en la fase de grups de la Champions League. Vaig somriure davant d'aquestes rareses del futbol. Tinc el màxim respecte per Lewandowski i el Barça, aquests partits seran una celebració per als aficionats dels dos equips i els seguidors del futbol en general», ha manifestat. Així que les rialles era per com de capritxós és aquest esport: en poc més de dos anys, els dos clubs s’hauran enfrontat en cinc ocasions.