Umtiti, molt a prop d’arribar cedit al Lecce

  • El central francès podria recalar a la Serie A en els pròxims dies, tot i que la cessió no inclou l’opció de compra

  • El salari el pagaria el Barça i rebria bonificació segons els partits que jugui

Umtiti, molt a prop d’arribar cedit al Lecce

Jordi Cotrina

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Barcelona i el Lecce són molt a prop d’arribar a un acord perquè Samuel Umtiti s’incorpori en qualitat de cedit per una temporada, sense opció de compra, al conjunt italià acabat d’ascendir a la Serie A, en una operació que es podria tancar durant la setmana vinent.

Els mitjans italians informen aquest dissabte d’una operació llampec entre el conjunt italià i el Barcelona. El central gal no entra en els plans de Xavi Hernández i el jugador busca un destí on jugar de manera ininterrompuda.

Notícies relacionades

L’alt salari d’Umtiti era una de les complicacions per tancar l’acord però, segons els mitjans locals, el Barcelona es faria càrrec del salari íntegre del jugador, tot i que anirà rebent bonificacions segons el nombre de partits que el campió del món del 2018 vagi jugant.

Per al Lecce, que la jornada passada va estar a punt de donar la sorpresa contra l’Inter, pot ser un gran reforç per a la defensa, sempre que les lesions que el francès ha arrossegat des del 2018 respectin la seva posada al punt. A principis de la setmana que ve s’espera que Umtiti arribi a Itàlia per tancar l’operació i per posar-se sota les ordres de l’italià Marco Baroni, entrenador del Lecce.