La pretemporada blanc-i-blava

Diego Martínez en la prèvia del Nàpols: «Som lluny de l’equip que volem ser»

  • El tècnic blanc-i-blau assegura que necessiten «incorporacions en totes les línies» però admet que s’hauran de reformular les expectatives

  • El preparador gallec parla sobre la situació de Raúl de Tomás, diu que treballa a un ritme diferent i que tornarà quan ho demani

Diego Martínez en la prèvia del Nàpols: «Som lluny de l’equip que volem ser»
3
Es llegeix en minuts

Diego Martínez ha comparegut aquest divendres abans de marxar cap a Nàpols, destí de l’últim partit de pretemporada per al RCD Espanyol. El tècnic gallec ha parlat de les incorporacions i sortides que falten per arribar, l’estat de l’equip i les conclusions que ha extret en aquesta pretemporada. A més, ha estat serè a l’hora de parlar de noms propis i ha volgut transmetre que vol «els jugadors que estiguin al cent per cent focalitzats en l’equip».

L’Espanyol jugarà l’últim partit de pretemporada contra el Nàpols, a les 19.00, i Diego Martínez ha explicat les seves sensacions abans del partit i també al voltant de l’equip. La pregunta que més ha sonat girava al voltant de Raúl de Tomás i la seva situació al club. L’entrenador ha explicat que el davanter va arribar més tard als entrenaments a causa de la convocatòria amb la selecció, on va notar les molèsties que encara arrossega. «Ell és qui marca com es troba i què necessita. Ens va demanar treballar a un ritme diferent i començarà a entrenar amb l’equip quan ho demani». Ha treballat una mica amb el grup i no s’ha acabat de trobar bé». A més, va assegurar que «per descomptat» que entrava en els seus plans i que «vol els jugadors que estiguin al cent per cent focalitzats en l’equip».

Un Diego Martínez natural

Tancat el tema del davanter, que tornarà al grup quan es trobi bé i estigui recuperat, també s’ha parlat dels reforços i sortides que el club ha de formalitzar nou dies abans que comenci la Lliga. «Som conscients que necessitem incorporar jugadors. És una obvietat i una realitat. Cada vegada queda menys temps però confiem que tot arribi a temps». A més, assegura que necessiten millorar en cada línia per acabar de confeccionar la plantilla: «Crec que és molt evident. Pràcticament en cada línia hem de fer incorporacions importants. Sé que el club està treballant molt en aquesta faceta, però també és veritat que hi ha d’haver alguna sortida».

Edu Expósito ha sigut el nom que s’ha posat sobre la taula de l’Espanyol, i segons fonts del País Basc el fitxatge està gairebé tancat. Diego Martínez no n’ha volgut parlar, mantenint al serenitat sobre les entrades i sortides. «No opino d’hipòtesis. Vull els millors jugadors per al meu equip i que tinguin qualitats per posar al servei del col·lectiu», ha dit.

El tècnic sap de les dificultats del club i manté la mateixa il·lusió del primer dia, tot i que no arribin els fitxatges. «El que no ha canviat és la màxima il·lusió d’un projecte que estem iniciant, i ara que conec les persones dins l’equip encara m’il·lusiona més». Diego Martínez ha expressat el seu entusiasme amb l’actitud dels jugadors en aquesta pretemporada complexa, ja que encara falta confeccionar l’equip i per aquesta raó es fa més difícil la feina.

Elogi a Darder

Notícies relacionades

Al tècnic també li van preguntar pel rendiment dels joves que estan començant a guanyar minuts amb el primer equip. «Són un jugador més dins l’equip. Soc un entrenador que creu en els processos i s’ha de tenir calma amb tots ells. Hem de tenir paciència i creure-hi. Estarem molt atents al seu rendiment».

El planter periquito seria una possible alternativa a falta de les incorporacions que han d’arribar, però el tècnic no vol parlar d’hipòtesis, sinó de la realitat. I la realitat és que està entusiasmat amb un dels seus jugadors, Sergi Darder, per qui li van preguntar, ja que acaba contracte el 2023. «L’actitud que està tenint, el nivell que va donar en un partit tan dolent com el de l’altre dia i el que transmet als joves fa que vulgui tenir-lo sempre en el meu equip. Hem d’estar molt orgullosos dels valors que comparteix».

Temes:

Espanyol