Haaland debuta amb el City i als 12 minuts ja marca contra el Bayern

MANCHESTER CITY

1
EFE

El noruec Erling Haaland va debutar amb la samarreta del Manchester City i va firmar el triomf contra el Bayern de Munic (1-0) en un partit amistós disputat al Lambeau Field de Green Bay (EUA).

L’exdavanter del Borussia Dortmund, gran reforç del conjunt de Pep Guardiola, va aconseguir als 12 minuts l’únic gol del partit i després va ser reemplaçat al descans per un altre dels fitxatges del conjunt anglès, l’argentí Julián Álvarez.

Haaland, que no es va poder estrenar en l’anterior amistós contra l’Amèrica, va demostrar els seus dots de golejador al rematar una pilota de Jack Grealish. Així, va definir un partit en què els dos tècnics van sortir amb equips molt semblants als que es preveu que seran titulars aquesta temporada vinent. Després, li van anul·lar un altre gol per fora de joc, després d’una assistència de Bernardo Silva.