Mercat de fitxatges

El Bayern no accepta el pagament a terminis per Lewandowski perquè creu que «el Barça desapareixerà en un o dos anys»

El Bayern no accepta el pagament a terminis per Lewandowski perquè creu que «el Barça desapareixerà en un o dos anys»
1
Es llegeix en minuts

El Bayern de Munic continua sense cedir ni un sol centímetre en l’acostament amb el Barça pel fitxatge de Robert Lewandowski. Després de les ofertes rebutjades, declaracions d’alts càrrecs del club en què insinuen que el jugador no es mou de l’equip, ara el club alemany no vol vendre el jugador si el pagament s’efectua per terminis. L’última oferta del Barça per portar el davanter polonès és de 40 milions + 10 en variables, fet que no ha agradat a l’entitat alemanya, ja que vol tots els diners per endavant.

Notícies relacionades

Segons el periodista Raphael Honigstein, col·laborador de mitjans com ‘Spiegel’ i ‘The Athletic’, assegura que el club alemany no es refia de l’economia del Barça i que, per aquesta raó, prefereixen que el fitxatge es tanqui amb els diners per endavant, res de variables. El periodista anglès va dir ahir a la tarda en el podcast ‘The Totally Football Show’, amb un to irònic, que des del club bavarès pensen que «el Barça desapareixerà en un o dos anys a causa dels seus problemes econòmics». Robert Lewandowski té un any més de contracte amb l’equip de Munic.

Les pulles cap al Barça no només arriben per part dels periodistes. Fa una setmana, el president d’honor del club, Uli Hoeness, va dir: «El Barça vol contractar Lewandowski quan tenia un deute de 1.300 milions d’euros fa sis mesos. A Alemanya, estarien en fallida des de fa molt temps». Tot i així, el club blaugrana confia en la segona palanca per poder acabar de tancar els fitxatges que tenen emparaulats.