NOVA DESTINACIÓ DESPRÉS DEL BARÇA

Oficial: Ernesto Valverde torna a la banqueta de l’Athletic

El tècnic amb més partits dirigits a Bilbao torna dos anys després de deixar el Barça

Oficial: Ernesto Valverde torna a la banqueta de l’Athletic
1
Es llegeix en minuts

Ernesto Valverde és des d’avui oficialment el nou amo de la banqueta de l’Athletic Club. El tècnic que més partits ha dirigit a l’equip blanc-i-vermell torna en la seva tercera etapa al club de la seva vida. El nou president del club, Jon Uriarte, ja havia dit que era el seu candidat per a la banqueta per aconseguir aquells llocs europeus que tant somien els lleons.

Notícies relacionades

Valverde torna a casa seva cinc anys després per fer la seva tercera etapa com a entrenador blanc-i-vermell. El Txingurri que va tornar l’alegria a la parròquia bilbaïna, aconseguint un títol després de 31 anys de sequera, torna al club que el va fer créixer amb el mateix propòsit, tornar la il·lusió a un històric de La Liga. Després de la seva segona etapa com a entrenador de l’Athletic, on va aconseguir aquella Supercopa d’Espanya, el 2017 va fitxar pel Barça, on va guanyar dues Lligues, una Copa del Rei i una Supercopa d’Espanya en dos anys i mig.

Dos anys sense entrenar

La seva regularitat de lliga va ser eclipsada pels seus fracassos a Champions League amb les recordades eliminacions de Roma i Liverpool. Després de dos anys sense entrenar torna l’únic lleó que ha pogut entrenar l’Athletic tant en l’antic com al nou San Mamés. Torna un home de la casa, que sap els valors i història del club, per tornar l’esperança de poder guanyar algun títol o somiar amb l’expedició europea. Amb l’arribada del Txingurri i d’Uriarte com a president, comença una nova etapa d’història per a l’Athletic.