Futbol

Liverpool - Reial Madrid: Horari i on veure la final de la Champions 2022

El partit que decideix la màxima competició continental es disputa a l’Stade de France de Saint Denis

Liverpool - Reial Madrid: Horari i on veure la final de la Champions 2022
1
Es llegeix en minuts

La Lliga de Campions 2021-22 arriba al tram decisiu. Només dos clubs queden en competició després de la fase de grups i les eliminatòries d’anada i tornada. Reial Madrid i Liverpool, dos dels equips amb més bagatge històric en la història de la màxima competició continental, disputaran el partit pel títol el pròxim dissabte 28 de maig a l’Stade de France, a la localitat de Saint Denis, situada als voltants de París.

El conjunt blanc hi arriba després de tres èpiques eliminatòries eliminant amb remuntades sonades equips favorits en la competició, com el PSG, el Chelsea i el Manchester City, successivament.

Per la seva part, el Liverpool ha mostrat la seva superioritat sobre Inter de Milà, Benfica i Vila-real en tres eliminatòries en què partia com a clar favorit.

Horari de la final de la Champions 2022

La final de la Champions 2022 es disputa dissabte 28 de maig en el tradicional horari dels partits de la màxima competició continental durant les últimes temporades: les 21.00 hores.

Aquest horari correspon als països d’Europa Central, i per tant també a Espanya, que malgrat la seva situació geogràfica comparteix fus horari amb ells.

En altres països hispanoparlants, l’horari serà el següent: les 16.00 a l’Argentina, les 15.00 a Xile i les 14.00 a Colòmbia i Mèxic.

On veure la final de la Champions 2022

La final entre Liverpool i Reial Madrid tindrà a Espanya una important novetat audiovisual respecte a la resta de la competició.

Notícies relacionades

Tota la Lliga de Campions s’ha pogut veure a través de la plataforma de pagament Movistar+. No obstant, el partit pel títol tindrà una doble via d’emissió: es podrà veure a través de l’esmentada plataforma, i a més, en obert.

TVE serà l’encarregada de transmetre la final a través de la TDT, i per tant arribarà a totes les llars del país. En concret, serà La 1 el canal que ofereixi l’emissió del matx.