Futbol

El Govern ja contempla una possible inhabilitació de Rubiales

El president del CSD, José Manuel Franco, ha assegurat que han rebut «dues denúncies» contra el president de la RFEF i que estudiaran la seva possible elevació al Tribunal d’Arbitratge Esportiu

El Govern ja contempla una possible inhabilitació de Rubiales
1
Es llegeix en minuts

El Govern ja estudia la possibilitat d’una possible inhabilitació de Luis Rubiales per part del Tribunal d’Arbitratge Esportiu (TAD). El secretari d’Estat per a l’Esport, José Manuel Franco, ha assegurat aquest dijous que el Consell Superior d’Esports està estudiant «dues denúncies» que ha rebut contra Rubiales i que estudiarà elevar-les al TAD.

Notícies relacionades

Aquestes dues denúncies han sigut formulades per l’Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) i per Dux Internacional, club de Primera RFEF enfrontat amb Rubiales per la seva voluntat de crear una associació de clubs de la categoria.

Aquestes declaracions de Franco se sumen a la carta que li ha enviat aquest matí, demanant-li explicacions per les gravacions que presumptament ha realitzat antics membres del Govern com l’exministre José Guirao i l’exsecretària d’Estat Irene Lozano, revelades per ‘El Confidencial’.