ANADA DE QUARTS

El Barça pega primer a Flensburg i posa un peu a la ‘final four’ de la Champions d’handbol

Els campions continentals s’imposen 29-33, una gran renda per a la tornada dels quarts al Palau

TWITTER / @FCBHANDBOL

2
Roger Pascual

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

El Barça ha fet un pas importantíssim de cara a tornar a la ‘final four’ d’handbol. Els vigents campions d’Europa han tingut una excepcional posada en escena a Flensburg, amb un inici vigorós que han sabut administrar en l’anada dels quarts de la Champions. Una renda de quatre gols (29-33) que esperen aprofitar per certificar al Palau el seu bitllet per a Colònia.

La sortida del conjunt barcelonista ha sigut rutilant, tant en defensa com en atac, per firmar un parcial inicial de 2-9 que ha marcat el duel. Gonzalo Pérez de Vargas, ben protegit per la malla defensiva blaugrana, ha trasbalsat els llançadors locals. I, davant la baixa de Ludovic Fàbregas, Ben Ali s’ha mostrat infal·lible com a pivot (8/8). De fet, els blaugranes només han fallat cinc llançaments abans del descans, a què s’ha arribat amb un 13-18 que era fins i tot curt per la solvent posada en escena dels homes de Carlos Ortega.

Però les pistes alemanyes sempre estan plenes d’obstacles i trampes, per la qual cosa cap renda permet confiar-se. Esperonat per la seva afició, el Flensburg ha evitat que l’eliminatòria quedés ja decidida i ha anat laminant l’avantatge blaugrana. Quan més pressionava la grada i més col·lapsat semblava l’atac blaugrana, la legió estrangera francesa ha sortit al rescat: Richardson, amb dos gols clau, Mem i N’Guessan han mantingut un avantatge de quatre gols que pot ser decisiu per rematar, dijous de la setmana que ve al Palau, el pas a Colònia.

Flensburg (13+16): Möller (Buric, m. 11 a 60); Swan (4), Hald Jensen (-), Golla (5), Gottfridsson (2), Mads Mensah Larsen (1), Jacobsen (9, 4p); Einarssonn (3) i Sogard (5).

Barça (18+15): Gonzalo Pérez de Vargas; Aleix Gómez (5, 3p), Mem (6), Ben Ali (8),Cindric (2), N’Guessan (2), Ángel Fernández (2); Thiagus Petrus (-), Makuc (1), Langaro (1), Ariño (1), Ali Zein (-), Janc (2), Richardson (3) i Leo Maciel (p.s).

Marcador cada cinc minuts: 1-5, 3-9, 3-10, 7-14, 10-15, 13-18 (descans), 15-21, 17-24, 21-25, 24-27, 25-30 i 29-33.

Àrbitres: Václav Horacek (RTx) i Jiri Novotny (RTx). Van excloure Jensen (m. 3 i 27), Golla (m. 4) i Sogard (m. 48), del Flensburg; i Ben Ali (m. 15), Langaro (m. 20), Fernández (m. 25) i Ariño (m. 57), del Barça.