Carolina Marín guanya a Madrid el seu sisè europeu consecutiu de bàdminton

  • L’espanyola revalida el ceptre continental després de superar una greu lesió i imposar-se en la final en només 41 minuts

Carolina Marín guanya a Madrid el seu sisè europeu consecutiu de bàdminton
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’espanyola Carolina Marín ha guanyat aquest dissabte a Madrid el seu sisè Campionat d’Europa consecutiu de bàdminton al derrotar (21-10 i 21-12) l’escocesa Kirsty Gilmour en només 41 minuts, en la final disputada a la pista municipal de Gallur.

Després d’onze mesos lesionada a causa d’una ruptura del lligament encreuat anterior i els dos meniscos del genoll esquerre, Marín va reaparèixer per la porta gran a Madrid, acompanyada de la seva família i l’afició espanyola per continuar mantenint el ceptre continental que domina amb fermesa des de 2014.

La jugadora de Huelva va vèncer Gilmour en la final desplegant el seu millor repertori de joc i no donant opcions a l’escocesa, que es va colar a la final després d’haver vençut en rondes prèvies la neerlandesa Gayle Mahulette, l’estoniana Kristin Kuuba, la belga Lianne Tan i la danesa Mia Blichfeldt, segona cap de sèrie.

Notícies relacionades

Carolina Marín va arribar a la final cedint només un set, el de quarts de final contra la danesa Line Hojmark Kjaersfeldt, amb qui sí que va patir per portar la trobada al seu terreny. La resta de partits contra la txeca Katerina Tomalova, la ucraïnesa Maria Ulitina i la turca Neslihan Yigit els va superar sense contratemps.

Amb aquesta victòria, la sisena consecutiva del Campionat d’Europa, Marín amplia un palmarès que inclou també un or olímpic a Rio de Janeiro 2016 i tres campionats del món.