CHAMPIONS LEAGUE

Gran ovació a Mbappé al ser anunciat per megafonia al Bernabéu

Gran ovació a Mbappé al ser anunciat per megafonia al Bernabéu

AFP/Frank Fife

1
Es llegeix en minuts

Tot han sigut xiulets per part de l’afició del Reial Madrid, que s’ha donat cita al Santiago Bernabéu quan s’ha anunciat l’alineació del París Saint-Germain, fins que li ha arribat el torn a un Kylian Mbappé que es s’ha emportat una sonora ovació quan s’ha dit el seu nom per la megafonia de l’estadi [Segueixi aquí el partit al minut i en directe].

Ha estat una afectuosa rebuda per part dels aficionats del conjunt blanc, confiats que la temporada vinent vesteixi els seus colors i puguin mostrar-li el seu afecte cada cap de setmana. No l’han ovacionat quan ha anotat el primer gol parisenc després de la passada de Neymar.

Qui també s’ha emportat els aplaudiments malgrat que és de l’equip rival ha sigut el costa-riqueny Keylor Navas, porter amb qui el Reial Madrid va guanyar tres Lligues de Campions de manera consecutiva i que és suplent per a la tornada dels vuitens de final en detriment de l’italià Gianluigi Donnarumma. Els que van ser els seus seguidors han cantat el seu nom quan ha sortit a escalfar i l’han aplaudit quan s’ha anunciat el seu nom.

Notícies relacionades

Contrast absolut amb la resta de futbolistes, amb especial hostilitat envers la figura de l’argentí Leo Messi, que visita per primera vegada l’estadi del conjunt blanc amb la samarreta del París Saint-Germain, jugador que va acumular 15 gols al Bernabéu durant les seves 17 temporades al Barcelona.

Abans de l’inici de la trobada, els jugadors dels dos equips han escoltat l’himne de la Lliga de Campions al costat d’una lona amb el missatge «Peace», escrit també en ucraïnès, per la invasió Russa a aquest país.