Futbol

Polònia es nega a jugar contra Rússia l’eliminatòria per al Mundial de Qatar

El davanter del Bayern Munic Robert Lewandowski recolza el president de la Federació a l’afirmar que «és la decisió correcta»

Polònia es nega a jugar contra Rússia l’eliminatòria per al Mundial de Qatar
1
Es llegeix en minuts

El president de la Federació Polonesa de Futbol (PZPN), Cezary Kulesza, va anunciar aquest dissabte que Polònia no jugarà amb Rússia l’eliminatòria de repesca per al Mundial de Qatar 2022 a causa de la invasió russa d’Ucraïna.

En un missatge en el seu compte de Twitter, Kulesza escriu que «en relació amb l’escalada de l’agressió de Rússia contra Ucraïna, la selecció polonesa no té intenció de jugar amb Rússia».

«Aquesta és l’única decisió correcta. Estem en converses amb les federacions de Suècia i la República Txeca per presentar una postura comuna a la FIFA», afegeix.

Notícies relacionades

El davanter polonès del Bayern Munic Robert Lewandowski va recolzar el president de la PZPN a l’afirmar que «és la decisió correcta».

«No em puc imaginar disputar un partit amb la selecció nacional russa en una situació en la qual l’agressió armada a Ucraïna continua. Els futbolistes russos i els seguidors no en són els responsables, però no podem fer veure que no està passant res», va afegir.