L’últim partit de la jornada

Horari i on podeu veure l’Athletic-Espanyol de Liga

Els blanc-i-blaus busquen trencar la mala dinàmica contra un Athletic en forma

Horari i on podeu veure l’Athletic-Espanyol de Liga

RCD Espanyol

1
Es llegeix en minuts

L’Espanyol buscarà aconseguir la primera victòria aquest 2022 després de quatre partits sense conèixer el triomf a la Lliga i ho farà a San Mamés contra l’Athletic Club en el partit corresponent a la jornada 23 aquest dilluns a partir de les 21.00 hores.

Tres partits de Lliga ha disputat el quadro dirigit per Vicente Moreno des que va començar el 2022, amb un balanç de dues derrotes i un empat que situen l’equip en una 13a posició que té gust de poc malgrat que l’objectiu de la temporada és aconseguir la permanència.

Es troben davant un Athletic Club que ha sumat quatre de les seves cinc derrotes en Lliga a San Mamés, però que arriba en un moment dolç, després d’eliminar el Barça i el Madrid a la Copa del Rei (els dos partits al seu estadi). Els lleons tenen les baixes de Vencedor i Nico Williams, i recuperen a tant Sancet com Villalibre. Tenint en compte els disponibles, Marcelino podria fer canvis pensant en el partit coper de dijous contra el València.

L’Espanyol no podrà comptar amb Calero ni Keidi Bare, i tant amb Pedrosa com Aleix Vidal s’ha d’anar amb compte. Tampoc hi serà el màxim anotador periquito, Raúl de Tomás, expulsat en l’últim enfrontament disputat al RCDE Stadium contra el Reial Betis.

Quan es juga l’Athletic Club – RCD Espanyol

Notícies relacionades

El partit corresponent a la jornada 23 de la Lliga Santander es disputa aquest dilluns 7 de febrer, a les 21 hores.

On podeu veure el partit en TV

El partit es disputarà a San Mamés i el retransmet GOL TV.